Hvordan bruke en klor Tab i en over bakken pool

November 27

Hvordan bruke en klor Tab i en over bakken pool


Over bakken bassenger krever en regelmessig tilførsel av rensemidler som klor for å holde seg friske og bakteriefritt. Klor type basseng sanitizers kommer i mange former, inkludert granulater, pulver og tabletter. Den pressede klor tablett sitter enten i bassengets skimmer eller en flytende klorerings og mater en jevn dosering av klor til bassenget. Klortabletter er etsende og krever håndtering med hansker eller tang.

Bruksanvisning

skimmer Application

1 Ta av lokket på over bakken pool skimmer. Ta ut silen inne i skimmer og tømmes for skrot.

2 Åpne en beholder med klortabletter og bruke tang eller hansker til å gripe en. Plasser klortablett inne i silen.

3 Sett kurven ned i skimmer. Kjør bassenget og observere skimmer. Hvis klor tablett forblir i kurven og ikke flyte, legg på lokket skimmer. Hvis tabletten flyter ut i kurven, plasserer en stein eller annen solid objekt på tab for å veie det ned.

Flytende klorerings Application

4 Åpne lokket av den flytende klorerings. Bruk tang eller hansker for å ta en klor fane og plassere den inne i klorerings. Noen chlorinators har plass til flere klortabletter. Sett lokket på klorerings og låse det på plass med en vri.

5 Juster bunnen av klorerings til den ønskede vannmengde. Vridning bunnen av klorerings åpnes eller lukkes spor skåret inn i bunnen av kloreringsapparatet som gjør at vannet kan strømme gjennom klorerings for klorering. Jo mer åpne spor hvor mer klor mates inn i bassenget.

6 Sett klorerings forsiktig ned i bassengvannet. Ikke ta i klorerings grovt eller tabletter kan flykte fra klorerings, vask av bassenget bunnen, og skade liner.

Hint

  • Sørg for at minst én uoppløst klor tablett i skimmer eller flytende klorerings til enhver tid for å sikre gode sanitære forhold.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com