Hvordan kle seg på baksiden av en seter Facing en oppføring

October 21

Hvordan kle seg på baksiden av en seter Facing en oppføring


Måten du ordne møbler i entryway påvirker stemningen og følelsen av ditt hjem. En overfylt oppføring, for eksempel, kan gjøre dine gjester føler seg overveldet, mens et portrom med ikke nok møbler kan gi området et goldt tone. Hvis din hjemme er utformet på en slik måte at baksiden av din loveseat vender mot oppføring, kle den opp. Baksiden av en loveseat er ikke den mest estetisk tiltalende syn, så bruk mer dekorative elementer til Gran det opp.

Bruksanvisning

En Lean en bilderamme som er omtrent 36 inches med 48 inches mot baksiden av en loveseat i portrom til ditt hjem. Sett et bilde eller maleri i rammen. Dette vil bli navet slik at gjestene se kunst heller enn baksiden av loveseat. Designkonseptet av bilderammer på gulv gir hjem et loft-aktig preg.

2 Still et konsollbord langs baksiden av loveseat i oppføringen. En konsoll bord er et lite bord som brukes til innredning og oppbevaring av småting, og det er et felles portrom stykke. Kle opp møblene enda mer ved å legge til planter, stående bilderammer, lys eller vaser oppå konsollbord.

3 Hang et innkast teppe over baksiden av loveseat. Den kaste teppe vil skjule noen av ryggen, og gi gjestene noe annet enn vanlig loveseat tilbake å se på. En dyne er også effektiv for denne dekorasjonen teknikk.

4 Linje baksiden av en toseters sofa med store potteplanter. En stor potteplante gir farge og tekstur som distraherer øyet fra loveseat rygg.

5 Plasser en romdeler, som for eksempel en høy panel av skodder eller en høy bokhylle, mot baksiden av en toseters sofa i et portrom. De rominndeling kutte strømmen til området for å gjøre to separate områder, noe som gir adgang en smalere og koseligere preg.

6 Ordne dimensjonert kurver langs baksiden av loveseat. Fyll kurvene med dekorative elementer som rullet opp tepper eller dyner, pynteputer og bøker.

Hint

  • I stedet for en bilderamme, helle et speil mot baksiden av loveseat. Et annet alternativ er å helle en rekke bilderammer mot loveseat - alt i forskjellige størrelser - for å skape en forskjøvet utseende.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com