Slik installerer Twin Blades på en Honda gressklipper

October 20

Slik installerer Twin Blades på en Honda gressklipper


Når du kommer til det punktet at nyslått plen har en fillete eller ujevn utseende, er det på tide å skifte de to bladene på Honda gressklipper. Noen produsenter anbefaler at du skifter bladene etter hver 25. driftstime, men Honda oppfordrer eiere til å inspisere bladene hver gang før klippingen. Selv de uten mye teknisk kompetanse kan erstatte Honda knivbladene i 15 minutter eller mindre med de riktige verktøyene. Skifte kniver vil gjenopprette preparerte utseendet du ønsker for plenen din etter klipping den.

Bruksanvisning

1 Trekk ut tennpluggkabelen og slå av drivstoffmåleren. Vipp gressklipperen på siden med luftfilter og forgasser vendt opp slik at drivstoff ikke oversvømme forgasseren og gjøre klipperen vanskelig å starte. Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene fra de skarpe kantene av bladene.

2 Wedge planken mellom bladene og klippeaggregatet slik at bladene spinner når du fjerner dem. Bruk 14mm sekskantet skrunøkkel for å skru ut boltene i mot klokka måte. Sett til side boltene og spesielle skiver og fjerne både kniver.

3 Rengjør eventuelle innebygde opp gress rester i klippeaggregatet mens bladene er av. Installer skjerpet knivene og fest dem med de boltene og spesielle skiver, som du må plassere slik at den konkave siden av skivene vender bladene. Trekk til boltene med klokken med en momentnøkkel. Stopp kronglete når dreiemoment tiltak mellom 36 og 43 fot-lbs.

Hint

  • Følg nøye med på hvor tett du skru på boltene med momentnøkkel. Hvis du strammer dem for mye, kan de bryte. Derimot, hvis de er for løs, kan bladene fly av mens du klipper, og skaper en farlig situasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com