Hva du skal Spray Brugmansia for skadedyr?

December 13

Hva du skal Spray Brugmansia for skadedyr?


Bladlus, sommerfugllarver, midd og whiteflies angripe brugmansias, som også kalles engels basun. Sjekk busk regelmessig for tegn på angrep. Sprøyting busken før de insekter og larver er godt etablert gjør utrydde dem enklere og begrenser sine skader. Brugmansias holdt utenfor i løpet av sommeren og flyttet innendørs for vinteren bør sjekkes grundig og behandlet hvis nødvendig før du flytter dem innendørs.

bladlus

Bladlus er små insekter med myke kropper som kan være svart, brun, grønn, rød, rosa eller gul. De kan eller ikke har vinger. De er ofte funnet i grupper, ikke Scurry bort når forstyrret og er ofte ledsaget av maur. En klebrig, klart stoff kalt honningdugg, som utskilles av bladlus er ofte det første tegn på en aphid infestation. Maur spiser honningdugg og beskytte bladlus fra andre insekter. Andre tegn på aphid infestation er gule flekker på bladene, gulnet, bruning, curling, puckering eller stunting av bladene, skadet blomsterknopper og forvrengt blomster. Bladlus kan ofte kontrolleres med en sterk spray fra hageslangen. Dette slår bladlus av busk og vasker bort Honeydew. Spyl busken grundig, inkludert undersiden av blader og blomster, i morgen annenhver dag i en uke. Hvis bladlus fortsetter å hjemsøke busken, spray det med insekt såpe, hvitløk spray eller hot pepperspray på tre til fem dagers mellomrom i to uker. For tilbakevendende infeksjoner, støv busk med kiselgur. Bruk insektmidler som inneholder pyrethrum bare som en siste utvei som det også dreper nyttige insekter.

caterpillars

Larver spiser brugmansia løvverk, skade blader eller forbruker dem helt. Plukk de av for hånd, legg dem i en bøtte med såpevann eller knuse dem. Hvis hånden fjerning er ikke gjennomførbart, spray eller støv busken hvert tre til fem dager med BT eller Bacillus thuringiensis. Unn busken grundig, inkludert undersiden av bladene, og på nytt BT etter at det regner. Plantevernmidler som inneholder pyrethrum kan også brukes, men bare som en siste utvei. Spray busk grundig to ganger med tre til fire dager mellom behandlingene.

midd

Midd, også kalt edderkopp midd, er rød, svart eller brun, men er så små at de er vanskelig å se. Indikasjoner er stippling på bladene; tørre, gule blader; blek-gule flekker; små, hvite prikker; generell misfarging og ødeleggelse av bladene. Den første indikasjonen er ofte en veldig fin webbing mellom blader, blomster eller kvister. Bekreft en midd angrep ved enten å se på bunnen av bladene med et forstørrelsesglass eller holde et stykke hvitt papir under bladene og forsiktig trykke på dem for å gjøre midd faller ned på papiret. Midd foretrekker varme, tørre situasjoner. Utrydde dem med en sterk spray fra vannslangen. Spray busken grundig tidlig på morgenen annenhver dag. Hvis de fortsetter å være et problem etter en uke, spray busk med insekt såpe på tre til fem dagers mellomrom i to uker.

whiteflies

Voksen whiteflies ligne små møll som er omtrent på størrelse med et knappenålshode. De unge er små, gule, beinløse, flate ovaler. De voksne flyr opp i en sky når brugmansia busken er rystet. Bladene gule og dør av whitefly angrep. Det er også honning til stede, i likhet med bladlus. Spray busk grundig med insekt såpe på to- eller tre-dagers mellomrom i to uker, vier oppmerksomhet til belegg undersiden av bladene. Hvis de vedvarer, bruke plantevernmidler som inneholder pyrethrum i henhold til produsentens instruksjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com