Badene av 1940-tallet

October 30

Badene av 1940-tallet


Bare 55 prosent av amerikanske hjem hadde innlagt vann i 1940, i henhold til Lone Star College. Folk i tidligere tiår oppfattes badet som et utilitaristisk rom. Men på 1940-tallet, huseiere dekorert på badet for å reflektere deres favoritt stil. Enkelte bad hadde bare en vask og toalett, spesielt hvis hjemmet ikke har rennende varmt vann. Nyere konstruksjon, men inkludert badekar og rennende varmt vann.

farger

Dempede farger dominerte tidlig 1940 bad, selv om de inkluderte rødt og blått for å vise støtte til krigen. Lavendel, rouge, høsten brun, gamle elfenben og våren grønt var også populære i løpet av denne tiden, ifølge Kohler. Peachblow, is green, forble Cerulean blå og toskanske nyanser populære fargene gjennom hele tiåret.

Gulv og vegger

Fliser og linoleum var hovedgulvmaterialer. Badet vegger viser fliser fra gulv til tak i karet området var en ny trend. Tidligere alle fire vegger hadde en tendens til å omfatte en del flis og en del bakgrunnsbilde. Glass-dekket utskrifter og veggskulpturer lagt interiørdesigner.

Lighting

En standard tak lysarmatur var vanlig i de fleste hjem. Spor belysning ikke blitt populært før 1960. Etset blomstermønstre prydet mange av lyktedekslene. Badet som ikke har vinduer, som var vanlig i rad hjem, hadde takvinduer for ventilasjon. Disse badene hadde vegg belysning.

vasker

Vasker ble frittstående heller enn omsluttet av en forfengelighet. Noen huseiere gjort bruk av den potensielle lagringsområde under vasken ved å omslutte den med et skjørt. Enkelte bad hadde et veldig lite andre vask som familien brukt som en tannpuss stasjon. Utbyggere i 1940 i gang, inkludert et medisinskap som en standardfunksjon.

Badekar

Badekar på 1940-tallet lignet våre moderne glassfiber kar, med både dusj og badekar. De hadde ikke føtter de var heller ikke frittstående. Lette plastbadekar hadde ennå ikke blitt oppfunnet. Dusjforheng hadde blomstermønstre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com