Hvordan fikse et gap mellom Underlaget & Wood Flooring

September 22

Hvordan fikse et gap mellom Underlaget & Wood Flooring


Hvis du forberedt på undergulvet skal, vil eventuelle gap mellom underlaget og gulv være ned til måten du la det. Legging kantene av biter av underlaget oppå hverandre kan lage hull, som kan bunching deler av underlaget opp under gulvet under leggingen, hvis produktet du bruker er laget av skum. Spalten mellom underlaget og gulv vil svekke boards og er sannsynlig å gjøre en irriterende støy.

Bruksanvisning

1 Identifisere nøyaktig hvor gapet mellom underlaget og gulv er.

2 Fjern eventuelle støping eller gulvlist fra veggene nærmest berørte området. Bruk en klo hammer hvis de er spikret på plass.

3 Ta korken strimler ut av ekspansjons gap mellom gulv og veggen.

4 Trekk gulv hverandre starter i hjørnet nærmest området berørt. Ta brett opp og plassere dem mot en vegg for å hjelpe deg når du kommer til å videresende dem.

5 Kontroller underlaget hvor du identifisert gap. Bruk et vater for å hjelpe deg med å finne årsaken til problemet. Hvis du har lagt en del av underlaget oppå hverandre, flytte brikkene slik de lå flatt. Hvis du har bunched opp en del av underlaget, må du glatte det ut eller erstatte det med et nytt stykke. Bruk en boks kutter å kutte et nytt stykke å forme. Hvis det er en dukkert i undergulvet du ikke klarte å legge merke til, fyll den med en selvavrettingsmasse. Bruk et vater for å sjekke underlaget før du setter dine boards.

6 Sett dine boards, de kork ekspansjons strimler, og din støping eller skjørt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com