Instruksjoner for å sette opp en Iron Filter

September 21

Jern filtre hjelpe rense husholdningsvann. De fjerner visse typer suspenderte forurensninger - for eksempel rødt vann jern, klart vann jern, svovel og støv - som forårsaker rustne vann flekker å danne på både klær og inventar. Ved å installere en jern filter selv, kan du potensielt spare flere hundre dollar. For å avgjøre om filtrering er nødvendig, bør du teste pH-nivået i vannet ved å sende en prøve til det lokale fylket helse avdelingen.

Finne Iron Filter

Bestem den beste plasseringen for jern filter. Ideelt sett bør det sitte på et flatt og jevnt underlag nær vannforsyning kilde og et gulv eller vaskekum avløp. Det tappes fanger overløp fra tanken under regenereringsprosessen. Hvis det ikke er sluk er tilgjengelig, må du kanskje installere en. La det være tilstrekkelig plass rundt jern filter for enkel tilgang. Filteret bør holdes borte fra barn eller små dyr; den bruker kjemikalier og materialer som er giftige. Du bør unngå steder med minusgrader, noe som kan skade utstyr og annullere faktor garanti.

Plasser jernet filter, slik at du kan koble den til riktig vannbehandling utstyr i avløp. I de fleste tilfeller må jernet filteret være koblet til trykktankutløpet og vanninnløpet mykner. Du bør aldri plassere noen filtrering eller mykner utstyr etter varmtvannsberederen utløp; høye temperaturer kan skade utstyr og annullere fabrikkgaranti.

Finne en elektrisk strømkilde for jern filteret. Hvis det ikke er stikkontakt i nærheten, bør du kontakte en profesjonell elektriker til å installere en.

Koble til Iron Filter

Iron filtertanker inneholde filtrering medier som bidrar til å fjerne forurensninger fra husholdningsvann. Fremgangsmåten for installering av filtreringsmedier varierer basert på den type jern filter. I de fleste tilfeller må man skru ventilen fra toppen av tanken. Ved hjelp av en trakt, kan du lettere helle filtrering media inne i tanken gjennom hullet på toppen. Når tanken er fylt Bytt ut ventilen.

Før du kobler jern filter til avløp, bør du slå av hovedvannkranen til ditt hjem. For å sikre at alt trykket er sluppet ut av systemet, åpne kranen nærmeste jern filteret renne.

Bruk en propanbrenner for å smelte jern filteret i avløp. Fordi propan fakler kan føre til brann eller eksplosjon, bør du oppsøke og følge alle produsenten retningslinjene for sikkerhet før du bruker en. Hold et brannslukningsapparat i nærheten, og bruke termiske barrierer, som glassfiber matter, hvor nødvendig. Du bør ikke sveise eller lodde noen beslag som kobles til å styre ventiler; dette kan deformere innvendige delene og skape lekkasjer.

Slå hovedvannkranen igjen, og sakte åpne ventilen på toppen av filtertanken jern. Tanken skal begynne å fylle med vann. Når den er full, lukke ventilen. Ytterligere fremgangsmåter for å tømme luft fra tanken og å tilsette ytterligere kjemikalier varierer med den type jern filter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com