Hvordan holde Grass Fra Økende i blomsterbed

September 20

Blomsterbed kan brukes både foran og bak plener i ditt hjem. De kan være aksenter for arkitekturen eller knutepunkter for ditt dempe klage. Blomsterbed som er innebygd i plenen eller hagen kan være utsatt for invasjon, skjønt. Grass gjør, etter sin art, spredning, som ønsker å strekke sine røtter så lenge den kan finne jord. Du kan finne gress sprouting opp sammen med roser. Det finnes metoder du kan bruke, men å holde gresset fra vokser i blomsterbed.

Bruksanvisning

1 Bruk landskapet stoff for å hindre ugress og gress fra spirende. Hvis du er i planleggingsfasen av blomsterbed prosjektet, kan du inkludere landskapet stoff. Legg stoffet over ryddet mark og kutte åpninger for plantene du har tenkt å legge til. Installer planter og vanning systemet og deretter legge mulch over stoffet. Du kan fortsatt behov for å luke eller trekke bortkommen gresstrå, men du vil sterkt redusere mengden av ugress og gress i din senger.

2 Bygg en seng. Dette må gjøres før du planter. Mark planlagt plassering og grave ned 9 inches i jorda. Linje hullet med tynn plastfolie. Tilsett 2 til 3 inches av grus og fyll deretter resten av hullet med jord. Legg metall kanter rundt omkretsen og plante blomster.

3 Legg en blokk grensen til sengen. Grav ned 6 til 8 inches rundt omkretsen av en eksisterende seng. Tømme hullet på alle grasrota og linje hullet med plastfolie. Installere sement blokker eller klosser i hullet, noe som skaper en omkrets av blokken rundt sengen. Top "veggen" med dekorative blokk eller murstein.

4 Legg avis og mulch sengen. Tidlig på våren, før planting, legge ned et tykt lag av avissider. Sjiktet bør være 1/2 til 1 tomme tykk. Fukt papiret grundig. Umiddelbart legge et tykt lag med mulch, som bark eller halm, og fukte mulch. Vent to til tre uker før planting. Du bør være i stand til å grave gjennom mulch og papir for å plante blomster. Du vil fortsatt trenger å luke og trekke en og annen gresstrå, men papir og mulch vil avskrekke det meste.

5 Bruk en gress ugressmiddel. Ugressmidler som Roundup drepe ugress ved å drepe roten. Hvis du bestemmer deg for å bruke et ugressmiddel, bruker en designet for å drepe gress, ikke bare ugress. Påfør ugressmiddelet direkte til en gress som dukker opp i sengen, tar seg ikke å sprøyte blomster. Dette vil ikke hindre nye gress fra invaderende blomsterbed, men det vil drepe gresset som det dukker opp. Du kan også bruke et ugressmiddel rundt omkretsen av sengen for å drepe encroaching gress.

Hint

  • Når du kutter plenen din, sørg for at gresset er blåst bort fra sengene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com