Hvordan legge til en elektrisk boks til en Residence

October 13

Hvordan legge til en elektrisk boks til en Residence


Når du spleise elektriske ledninger eller koble dem til en side av ligaen, krever den elektriske kode som du gjør det i en godkjent strømboks. Den kan være laget av metall eller plast, og du vanligvis fest det ved å spikre eller skru den til en trebjelkene medlem. Når veggene er dekket og studs er utilgjengelige, er et alternativ å legge ved en ombygging boksen til gips. Mens det sparer bryet med å kutte ut en del av gips, ikke en ombygging boks støtter ikke mye vekt og er ikke egnet for en tung tak ligaen.

Bruksanvisning

Installer en elektrisk boks

En spiker en plast elektriske boksen til en stud eller tak rafter på den planlagte plasseringen av en bryter, stikkontakt eller lampen. Boksen har to forhåndsinstallerte 16d negler. Sett boksen på forsiden av stud eller rafter med forkanten utstående 1/2 til 3/4 inches fra kanten av tre, avhengig av tykkelsen på veggbelegg, og kjøre i neglene for å sikre det.

2 Skru en metall elektriske boksen til en stud eller rafter med 1-5 / 8-tommers gips skruer eller lignende treskruer. Vær sikker på forsiden av boksen stikker langt nok fra kanten av trevirke for å tillate tykkelsen av veggkledningsmaterialet.

3-feed elektriske kabler gjennom baksiden av boksen for å gjøre dine forbindelser. Plast bokser har selvklem hull å holde kablene, men hvis boksen er metall, må du slå ut et hull og skru på en klemme før du mate i kabelen.

4 Slå ut et hull i en metallboks ved å plassere tuppen av en skrutrekker på en av de delvis kuttet metall disker med en skrutrekker og treffe den med en hammer. Når disken svinger ut, bryte den av med tang. Skru en kabelklemmen inn i hullet og stram den med slip-lock tang. Legg ledningen gjennom klemmen og stram klemmen med en skrutrekker.

5 Installer en ombygging boksen når veggene er allerede dekket, og du ikke har tilgang til studs.

6 Velg en plassering for boksen, plassere den et sted mellom et par pigger eller sperrene. Tegn omrisset av baksiden av boksen på gips med en blyant. Skjær rundt omrisset å lage et hull.

7 Trekk kablene du skal koble ut av hullet og mate dem inn på baksiden av boksen, gjennom selvklem åpninger. Skyve boksen inn i hullet inntil det er i flukt med overflaten av veggen.

8 Vri skruene på forsiden av boksen med en skrutrekker for å hekte ankere bak det til gips. Når ankrene er engasjert, stramme til skruene for å holde boksen fast til veggen, og deretter gjøre de nødvendige elektriske forbindelser inne i boksen.

Hint

  • Ombygging boksene er grunnere enn de grove-in bokser som du fester til studs og vanligvis har plass til bare to eller tre kabler.
  • Hvis du bruker en metallboks, sørg for å koble jordledninger fra alle kablene du kobler til sin bakken skrue. Unnlatelse av å gjøre dette kan lade boks med live elektrisk strøm i tilfelle av en misconnection inni den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com