Hvordan bli kvitt lukt i antikke møbler

October 6

Hvordan bli kvitt lukt i antikke møbler


Matlaging, sigaretter, kjæledyr, og alder kan alle ta sitt toll på antikke møbler ved å la møbeltrekk fylt med ubehagelig lukt. Disse lukt kan vare i en lengre periode, og du vanligvis ikke kan fjerne dem med vanlige rengjøringsmidler. Noen produkter finnes i de fleste spiskammers kan eliminere lukt uten å skade møbler. Etter at du har fjernet lukt, ta de nødvendige skritt for å hindre dem i å komme tilbake.

Bruksanvisning

1 Rengjør overflaten av antikke møbler forsiktig med en støvsuger møbeltrekk pensel. Kjør børsten forsiktig over møbeltrekk fra toppen av møbler til bunnen.

2 Fukt stoffet lett med hvit eddik. Bruk en sprayflaske fylt med eddik for lettere påføring. La trekket tørke i flere timer.

3 Dryss en nyåpnet boks med natron lett over antikke møbler hvis noen lukt forbli. La natron på møbeltrekk over natten, deretter vakuum opp natron.

Hint

  • For å hindre lukt fra å returnere, holde dyr av møbler, og avstå fra å spise eller drikke mens du er i kontakt med elementet.
  • Oppbevar alltid antikke møbler på et kjølig og tørt sted.
  • Tørk opp søl umiddelbart for å unngå flekker og lukt.
  • Test eddik på et lite synlig del av møbeltrekk, for eksempel under en pute, før du bruker den på hele stykket. Hvis farge løper eller møbeltrekk ser skadet, trenger heller ikke bruke eddik eller test på nytt med en løsning fortynnet med vann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com