Trim Molding Rundt en stikkontakt

October 6

Trim Molding Rundt en stikkontakt


Standarden utformingen av stikkontakter har ikke endret seg i år. Den typiske off-white, med skråkant, rektangulære inventar praktisk talt representere Americana. Men de trenger ikke å være kjedelig. Moderne hjem designere bruker alle slags ting å krydre kjedelig uttak. Hvis du ikke er villig til å bli sittende fast med uttak fra fortiden, kan du oppdatere sitt utseende med noen listverk eller trim.

profilerte Moldings

Profilerte forme stiler variere fra ca. 1/2-tommers bred til godt over 2 inches i bredden. Noen er utsmykket med avrundede kurver, fall og skyggelinjer. Noen er ren og enkel som vanlige gulvlister. Velg en design du liker. Hvis du har eksisterende baseboards som du liker, kan du bruke dem, eller en mindre versjon for å trimme rundt uttaket så alt stemmer. Profilerte lister også variere i høyde fra ca 1/2-tommers høy til ca 1 1/4 inches høy. Før du kjøper molding, prøve noen skrap stykker på for størrelse. Hvis det er for høy, for bred, eller bare ikke gjøre det for deg, kan du teste noen flere brikker til du finner det du liker.

Hardwood Tape

Hvis du ønsker å trimme uttak, men ønsker ikke å gjøre en stor produksjon ut av det, prøve løvtre tape. Denne type bånd er laget av ekte tre. Det er bare omkring 1/16-inch tykk med en klebrig tilbake, eller varmeaktivert lim som påføres med et varmt jern. Møbelsnekkere og tømrere bruker det hele tiden for å trimme hyller eller for å legge den siste finishen uansett hvor de ønsker. Kutt tapen til størrelse med saks, skrelle tilbake av og feste den rundt omkretsen av uttaket. Hvis veggene er strukturert, må du kanskje sand rundt omkretsen lett slik at båndet ligger flatt. Den vanligste typen av tre tape er rød eik, men andre arter er også tilgjengelig. Bruk en flekk markør for å farge tape, eller flekken det med alle typer beis. Det er flekker akkurat som ekte tre fordi det er laget av tre. Spray på et tynt lag med lakk etter farging.

paneler

Gjør et uttak trim stykke ved hjelp av 1/4 tommers tykke løvtre kryssfiner. Velg nesten alle hardwood kryssfiner av ditt valg. Skjær den i minst en tomme større enn uttaket på alle fire sider. Du kan gjøre det rektangulær, oval, rund eller drømme opp din egen form. Designen er opp til deg. Fjern den opprinnelige uttaket dekselet fra veggen, og bruke det som en mal for å tegne omrisset av dekselet på midten av kryssfiner. Bor et 1/2-tommers hull gjennom kryssfiner, setter bladet på en stikksag i hullet og kutte ut åpningen for uttaket. Sand og avslutte kryssfiner som trengs. Sett uttaket dekselet tilbake på veggen. Monter kryssfiner trim panel over uttaket dekselet. Bruk små brads eller bygging lim til å feste trim panel på veggen.

Mitraer og feste

Listverk ser best når hjørnene er mitered. Mitraer er 45 graders vinkler som gjør at støpe til å passe sammen i hjørnene. Bruk en tabell så å kutte mitraer på endene av hver brikke. Start med å måle utløpsdekselet fra hjørne til hjørne. Mitraer har en lang punkt og en kort punkt. Skjær støping, slik at de korte punkter vinklene representerer målinger på hver side. Monter brikkene på første uten å knytte dem. Sjekk pass. Dersom mitraer har hull, trimme en liten mengde fra ett eller to av bitene til de passer stramt. Denne type molding er lys, og du trenger ikke nødvendigvis å treffe veggen studs. Ordinær bygging lim er sterk nok til å holde molding på plass på veggen. For mer holdekraft, bruke lim og en pin spikerpistol, eller selv små brads å spikre den molding på plass. Bruk spiker eller brads som trenge gjennom forming og minst 3/4 tommers inn i gips.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com