Industrial Paint Process

December 5

Industrial Paint Process


Industrial maleri er en av de raskeste måtene å få et stort område malt til en rimelig pris. I utgangspunktet snakker, omfatter industrimaling ta en industribygning og male enten innsiden eller utsiden. Industrimalere er profesjonelle, når det gjelder å få en rask jobben gjort. Dette blir tilfelle, er prosessen med industrimaling er egentlig ganske spennende som det krever malerne å være rask og grundig.

Bruksanvisning

1 Dekk til områder som du ikke ønsker å få male på med tarps eller plast ark. Dette vil sikre at det i farten, vil du ikke sprute maling på uønskede steder. Tarps er det beste for dette fordi de kan dekke omtrent alt. Avhengig av hva du er maleri, trenger du kanskje ikke så veldig mange tarps i det hele tatt. Men å ha et par ekstra hendig er alltid en god idé.

2 Klargjør overflaten. For vegger eller trekonstruksjoner, kan dette kreve en primer av noe slag, mens for et kjøretøy, vil dette kreve en rengjøring og primer. Det kommer an på overflaten som du skal male. For det meste må alle overflater grunnes for å sikre en høyere kvalitet lag med maling, men det er noen, for eksempel metallkonstruksjoner, som kan klare seg uten en primer. Forbehandling er en av de største trinnene i industrimaling fordi det sikrer at malingen vil vare mye lenger og ta langt færre strøk for å fullføre.

3 Hell din industriell maling i store malingspanner. Dette er panner som holder nesten en halv liter med maling på en gang. Nå trenger du ikke å bekymre deg for påfylling pannen ofte. Sørg også for at malingen pan er på en av de tarps å hindre sprut og søl. Noen industrimalere bruke en høy kvalitet, dyrere maling for sitt maleri. Malingen som de bruker er ofte av en tykkere sammensetning som gjør det mulig for den å dekke et område på færre lag som kommersielle malinger, selv om de tar lengre tid å tørke.

4 Dypp rull eller pensel i maling og begynne belegg på overflaten. Hvis du bruker en svakere industriell maling, sørg for at den ikke trenger et lag etter at den er tørket. De fleste industrimalinger kan ta opptil 12 timer for å tørke. Dekk hele overflaten med maling, nøye med å ikke la drypp merker eller striper. Hvis du male et kjøretøy, kan du velge å bruke en industriell spraymaling i stedet for pensel maling. Dersom dette er tilfelle, er det bare spray hele overflaten av kjøretøyet. Alle vinduer, speil og dekk skal ha vært dekket med noe annet i trinn en. Sprøyting bilen bør ta en til tre strøk for å fullføre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com