Varme og klimaanlegg Verktøy

December 4

Varme og klimaanlegg Verktøy


Omfanget av varme- og klimaanlegg handler innebærer mer enn bare å sette opp vifter og kjeler - oppvarming, ventilasjon og air condition, referert til som HVAC, omhandler overføring av varme, termodynamikk og prinsipper for kjøling. Som sådan, en inkluderende sett oppvarming og air condition verktøy omfatter ikke bare verktøy som lodde rør og bygge kanaler, men også verktøy som måler status for varme- og kjølesystemer. Enten du planlegger å utføre HVAC-installasjoner eller reparasjoner, bli kjent med oppvarming og aircondition verktøy og velge de riktige verktøyene for prosjektet.

Analysatorer

Begrepet analysator refererer til en rekke feilsøking og testverktøy som brukes til å måle status for oppvarming og air condition-systemer og inneklima. Som elektriker multimeter, en analysator passer vanligvis i den ene hånden, og har et analogt eller digitalt display og ringer for kalibrering. Varme og klimaanlegg analysatorer måle en eller en kombinasjon av miljømessige egenskaper, slik som temperatur, fuktighet, duggpunkt eller vindhastigheten.

Loddeverktøy

Loddebolter koble metallrør som kreves for flytende sirkulasjon og vannforsyningssystemer til klimaanlegg, kjeler og andre HVAC enheter. Må ikke forveksles med lodding fakler, lodding verktøy gir en elektronisk, flamme-fri metode for å koble slangen. Loddebolter ligne på en tang - dual, hengslet håndtak koble til buede hoder som klemmer rundt et rør eksteriør. Verktøyet plugges inn i en elektrisk stikkontakt, varmes opp til en høy varme og kan klemmes rundt et rør og fitting mens en arbeidstaker presser lodde inn i leddet.

klipp

Viktig for kanaler, klipp er metall saks av ventilasjon verden. Klipp se ut og fungere som en saks - to hengslede håndtak koble til skjerpet knivene. Blades er butte, kileformet og taggete langs skjerpet kanter. Ved hjelp av en innvendig, utnytte økende mekanisme, kalt "forbindelse handling," kutte lett å skjære gjennom tynne metallplater og kanaler.

seamers

Seamers bøye og forme metall materialer under ventilasjonskanal fabrikasjon. Den seamer er to, hengslet håndtak koble til flate plater. Som verktøyets operatør komprimerer håndtakene, verktøyets plater klemme sammen og ta tak i kanten av metallplater eller kanaler. Seamers kan anvendes for generell bøying og for å opprette forbindelser, eller sømmer, langs kanten av et ark.

Presser

Crimpers skape tribuner rundt utsiden av en kanal stykke slutt. De divots litt redusere kanaldiameteren, slik at det å passe inn i og koble til en tilsvarende størrelse stykke. Crimpers er dual-håndteres manuelt operert verktøy - trykke sammen verktøyets håndtak forårsaker et sett med plier lignende hoder til å klemme rundt og squash metall materiale.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com