Om Papasan Chair Rengjøring

January 3

Den papasan stol er både elegant og komfortabel. Som med alle populære møbel, vil den oppmerksomheten den får oversette til sporadisk spill og generelle jord fra bruk. For å holde papasan stol sete som alle kjemper for, holde den ren med vanlig omsorg.

Støvsug Cushion

Støv og skitt som naturlig samler på møbler er fienden til noen del av møbeltrekk, spesielt en papasan stol pute. Under vanlig hus rengjøring, støvsuge begge sider av puten for å fjerne løs skitt, som har grove kanter. Hver gang noen krøller seg på puten, disse rufsete stykker av skitt kutt og riper på møbeltrekk fiber. Etter en stund, disse delene vises som tynne, slitte deler av stoffet.

pute Rengjøring

Med jevne mellomrom (minst en gang per år) dypt rengjøre puten. Hvis en dampavtrekks med en møbeltrekk verktøyet er tilgjengelig, kan du bruke det. Hvis ikke, kjøp hånd møbeltrekk shampoo fra et hjem forbedring butikken (husk etiketten sier sjampo er egnet for hånd rengjøring). Deretter bland løsningen i henhold til produsentens instruksjoner. Test løsningen på et lite synlig sted for å sikre at løsningen er kompatibel med stoffet.

For å rengjøre puten, agitere sjampo med en svamp til å skape masse skum. Vri ut svampen. Øse opp en liberal mengde såpeskum og forsiktig arbeid dem inn i stoffet. Tørk med en frotté eller microfiberklut. Arbeid ett lite område om gangen.

Len puten mot en ren vegg til tørk. Legg et håndkle under puten og en annen mot veggen. Ikke plasser puten tilbake på kurv papasan rammen til det er helt tørt for å unngå møbler flekken fra kurv siver inn i stoffet.

Frame Rengjøring

For å rengjøre rammen, bland en all-formål renere egnet til tre (for eksempel Murphy Oil Soap) i en bøtte. Dypp en liten fille inn i løsningen og vri ut. Tørk ned hele rammen. Møbelpolish kan brukes til å hente ut rammens naturlig glans. Buff med en ren, tørr frotté eller mikrofiberklut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com