Hvordan Care for Cosmos Flowers

January 2

Hvordan Care for Cosmos Flowers


Cosmos (C. bipinnatus) er en høy, problemfri årlig med fargerike blomster som vises fra midten av sommeren til den første frosten. De myke pastellfarger av blomster tiltrekke sommerfugler, bier og fugler, og langstilkede blomster er ideelle for kutt blomsterdekorasjoner. Cosmos er en solid, tørke-tolerant plante som gjør det bra selv i fattige jordtyper og stekende, varme solen.

Bruksanvisning

1 Plant kosmos i fullt sollys eller delvis skygge. Selv om kosmos vil vokse i dårlig jord, er det viktig at jorda drenerer godt.

2 Vann kosmos dypt når det begynner å se visnet. Unngå å vanne plantene til jorda tørker ut igjen.

3 stav høye kosmos varianter å holde blomstene stå oppreist. Kjør en tre stake i bakken noen få inches fra anlegget, og binde stilkene løst til innsatsen med en myk slips eller en stripe av mykt stoff.

4 Deadhead, eller knipe av, brukte blomstrer for å oppmuntre kosmos til å fortsette blomstringen voldsomt så lenge som mulig. Cosmos reseeds lett, så deadheading vil holde anlegget i å vokse ut av kontroll. Hvis du ønsker at anlegget skal reseed seg selv, la noen få blomster på stilkene på sensommeren.

Hint

  • Cut kosmos vil vare sju til ti dager i en vase fylt med lunkent vann. Skjær blomstrer i morgen så stilkene vil være godt hydrert, og kle av den nederste bladene, slik at de ikke vil være neddykket i vasen.
  • Cosmos er lett å tørke. Bare samle åtte til ti stammer inn i en haug og binde endene sammen løst med en streng eller gummistrikk. Heng gjeng opp ned på et tørt, varmt og godt ventilert rom for ca to uker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com