Hvordan velge farge på en Laminat Wood Floor

October 6

Laminatgulv ble først introdusert i 1982 og er et syntetisk materiale laget for å ha utseendet av tradisjonelle tregulv. I motsetning til tregulv, men laminat vil ikke ripe eller bulk og er overraskende lite vedlikehold. Laminatet har den ekstra fordelen av å være tilgjengelig i farger og mønstre som ville være vanskelig, om ikke umulig, å oppnå med tradisjonelle tregulv. På grunn av de mange farger tilgjengelig i laminat, kan innsnevring ned utvalget være utfordrende. Når du gjør slå seg ned på en farge, men vil du ha nytte av et vakkert og holdbart gulv materiale som kan vare 15 år eller mer.

Bruksanvisning

1 Tenk fargene på andre interiørtrenden elementer som kjøkkenskap, gulvlister, tabeller og sofaer. Mens fargen på veggene kan enkelt endres, kan det hende at flere faste møbler ikke være. Velge en farge av laminat som vil passe godt sammen med de andre møbler i ditt hjem bør være et hovedmål.

2 Vurdere områder av ditt hjem som er den mest trafikkerte. Disse rommene kan kreve en lysere farge av laminat. Høy trafikkerte områder vil vise slitasje mye raskere enn lave trafikkerte områder. Den lettere fargen av laminatet, desto mindre tydelig den gradvise slitasje av fargen vil være.

3 Velg den helt av laminatgulv du ønsker å kjøpe før du evaluerer dine fargealternativer. Ulike selskaper hver har en bestemt mengde farger å velge mellom. Å vite på forhånd hva du fargealternativene vil spare deg fra å velge en farge bare for å oppdage at selskapet du ønsker å kjøpe gulv fra ikke tilbyr det.

4 Ta hjemmeprøver av laminatgulv for å inspisere hvordan fargen ser ut ved siden av de andre møbler og innredning. plassere Også gulvprøvene i nærheten av et vindu for å se hvordan fargeendringer som de tilgjengelige lyset endres i løpet av dagen.

5 Undersøk gulv prøvene i hvert rom som du har tenkt å legge gulv. Mens en mørk kirsebær kan sette av møblene i stua eller soverommet vakkert, at samme farge lage et kjøkken eller bad vises kjedelig.

6 Vurder om du planlegger å selge huset ditt i nær fremtid. Selv om laminat er tilgjengelig i lyse og sterke farger som kan appellere til deg, velger mer tradisjonelle farger vil gjøre gulv appell til et større antall kjøpere.

Hint

  • Sats på laminat med en tykk kjerne. Jo tykkere kjernen i laminat du velger, jo lenger kan du forvente at det skal vare.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com