Interior Designs for Blue & grønne farger

November 19

Interior Designs for Blue & grønne farger


Gå inn i et rom kan noen ganger føles veldig hyggelig eller subtilt irriterende. Farger produsere emosjonelle og selv fysiske reaksjoner i seere. Dette svaret er tilstrekkelig kjent at Cornell University inneholder uttrykket "visuelle tenkning" i sin undervisningsmateriell om fargelære. Hver person har grunner for farger han liker eller misliker, men noen generelle svar også råde. Lære mer om disse svarene, ved hjelp av blå og grønn som eksempler, kan hjelpe deg å bruke disse fargene effektivt i hjemmet dekorere.

Visual Thinking

"Visual følelse" kan bedre beskrive ofte viscerale menneskelige reaksjoner på farge. Mer enn en tidlig barndom lærer har anekdoter om hvor tungt innslag av rødt i et klasserom dekorere ordningen ut til å resultere i en høyere støy og konfliktnivå blant barn, snarere enn godt mot tiltenkt av dekoratør. Noen av rommene ser ut til å produsere en naturlig "aaah" av velvære; kanskje det er utsikten ut av vinduene, eller kanskje det er fargevalget.

Blå Positive og Negative

Cornell identifiserer blå med følelsen av kulde, avstand og åndelighet. Coolness kan inneholde et element av emosjonell reserve eller kulde. Andre kan legge sterke assosiasjoner med vann og himmelen, knytte blå med friskhet. Mørke nyanser kan gi andre reaksjoner: elendighet "å ha blues" eller spytte-og-polsk formalitet fremkalt av den hyppige bruken av mørke blues i jevn slitasje.

Grønn Positive og Negative

Grønn uttrykker natur, liv, stabilitet, restfulness og naturlighet, ifølge Cornell. Alle som har besøkt en gammel sykehus, skole eller annen institusjon kan gjenkjenne green nedsiden, vanligvis uttrykt som "sykehus grønn", en skummel skygge valgt for holdbarhet snarere enn sine beroligende egenskaper. Green har også assosiasjoner til toksisitet; kanskje fra giftige grønne krypdyr eller stoffer som arsen og irr. Grønn kan også foreslå mugg eller råte.

Blå og grønne farger

Foreninger med naturen gjøre både blå og grønne logiske valg for en stue, sunroom eller familierom som har plass kan utvides ved å koble innredning til utsikt over naturen. En sunroom inkluderer ofte planter. Ved hjelp av tekstiler som ekko synlige naturlige toner av grønt, grå og brune broer utendørs vekst med innendørs komfort. Blues in sky-lignende nyanser og mønstre eller vagt nautiske mønstre er logiske valg for alle rom med utsikt over vannet eller down-to-the-horisonten på himmelen. Myke og varierte grønnsaker kan også slå et rom i et naturreservat i et urbant hus eller høy stige leilighet. For de som liker syre, bronse eller gulaktig, moderne dekoratører foreslår å kombinere dem med nøytrale å live opp bad innredning. Blues i alle nyanser, inkludert teal, turkis og lavendel deler av paletten kan også brukes som forfriskende aksenter i bad innredning.

Blå og grønne forsiktighetsregler

Store mengder av en sterk blå eller grønn tone kan gjøre et rom synes mindre, mørk og litt kjølig. Siden både blått og grønt har assosiasjoner med kjølighet, enten fra vann eller plante skygge, kan du finne blå og grønn vanskelig å bruke i de kuleste og mørkeste delene av huset. En nordvendt soverommet kan bli positivt glacial med en blek-blå farger; blek grønn kan foreslå kalk sherbet snarere enn en luksuriøs skygge. Blande disse avslappende favoritter med innslag av varm rosa, oransje, gult og selv rød produserer den beste av blågrønne ro. Blått og grønt må også velges med omhu i rom i forbindelse med mat. Blå er kjent for å ha så sterke assosiasjoner til mat som den kan tjene som en appetitt suppressant. Greens kan dempes nyanser hvis "snu grønt" er en familie bekymring. Med massevis av hvit, men blått og grønt tastet til fargene på country-chic porselen og tekstiler kan formidle velkommen friskhet.

Blå og grønne trender

Pantone, en stor farge forsker og konsulent med mote og dekorere næringer, utsteder en kort farge prognose fire ganger i året og en stor prediksjon 18 måneder før industrielle tidsfrister. Påvirknings tekstiler, hard-overflatematerialer, mote tekstiler og maling farger, kommersielle prognoser ofte styrer hvordan folk uttrykker sine fargepreferanser. Pantone Fall 2011-rapporten, for eksempel, tilbyr tre nyanser av blått, to av dem har sterke grønne komponenter. Ser fremover til 2012-2013, prognoser understreke både lyse og svært mørke nyanser av blått, og Pantone bemerker at olivengrønn i økende grad favorisert. Tradisjonelle vinter mørk som jeger eller kristtorn grønne vil være mer mid-tone. Vent å se de nye nyanser av blått og grønt tilgjengelig for innredning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com