Hvordan lysere fargen på Indoor Brick

November 29

Hvordan lysere fargen på Indoor Brick


Interiør murstein har vært brukt i mange år for å dekorere hjemmene. Vanligvis fargen er rød eller brun og finnes på vegger, kjøkken og rundt ildsteder. De siste årene har trenden endret til lysere farget stein, noe som gjør mørkere interiør murstein ganske utdatert. For å unngå bekostning av å fjerne og erstatte interiør murstein, prøv å lysne det. Det vil ikke være så merkbar, og vil gli inn i resten av decor.Here er fremgangsmåten for å lette fargen på interiøret murstein som vil fungere på hvilken som helst farge som er installert. Teknikken er i utgangspunktet vasking av murstein med en lysere farge av maling.

Bruksanvisning

Fremgangsmåte for å lette fargen på Indoor Brick

1. Det er viktig først å rense den murstein. Siden murstein er porøs, kan det absorbere mye skitt. Vakuum murstein for å fjerne støv og skitt. Lett vaske murstein med såpe og vann. Ikke bruk for mye såpe. Sørg for å rengjøre mørtel mellom murstein. La tørke.

2 I en maling panne, tilsett litt maling. Malingen farge vil være avhengig av fargen av murstein. Hvis det er rød murstein, bruke hvit maling. Hvis det er brun murstein, bruk en lys beige maling.

3. Tilsett vann, litt om gangen, til malingen. Rør og sjekk konsistensen. Hold legge vann til malingen er tynn.

4 Sug kluten i rent vann og vri ut. Nå dyppe fille inn i tynn maling og lett vri ut.

5 Vask hver enkelt murstein lett med fille. Den murstein vil absorbere noe av flytende maling og fargen vil lysne. Gjør et lite område om gangen til ønsket farge er oppnådd. Gå tilbake og dypp fille inn i tynne malingen igjen og gjøre en annen lite område før alle murstein er lettet. La tørke.

Hint

  • Etter at murstein er tørr, kan du gå tilbake og gjøre touch ups eller lysere murstein mer ved å gjenta de samme trinnene.
  • Sørg for å dekke noe rundt det området av murstein siden malingen er tynn og kan lett dryppe eller splatter.
  • Bruk gummihansker for å beskytte hendene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com