Hvordan Grow Crown Flowers

October 28

Kronen blomst (Calotropis Gigantea) er en stor tropisk busk som stammer er dekket med en hvit pulveraktig blomst sånn på druer. Det idrett karakteristiske stjernelignende blomster som er sagt å være hellig for hinduistiske folk. Også kjent som den gigantiske milkweed, kronen blomsten var en stor favoritt av Hawaiis siste dronning, Lilioukalani. Selv innfødt til India, Iran, Kina og Tibet, er det et populært landskap anlegg i tropiske steder som Hawaii. Denne planten er svært hardfør og gjør det bra under normale dyrking eller under forhold med omsorgssvikt.

Bruksanvisning

Hvordan forplante krone blomsterplanter

1 Cut treaktige greiner fra et eksisterende anlegg til ca 12 inches i lengde.

2 Tillat borekaks for å stoppe blødning og deretter støv bunnen av stilkene med en rooting hormon.

3 Sett inn dine borekaks om en tomme fra hverandre i en forplantning flat som inneholder svart sand eller en blanding av vermikulitt og svart sand.

4 Vann flat grundig og deretter dekke hele leiligheten med et tynt lag av plast, noe som vil forhindre at fuktighet fordamper.

5 Etter at borekaks begynne å sette ut ny vekst, fjerne plast, men sørg for å holde på fuktigheten i jorda.

6 Etter at borekaks har utviklet et godt rotsystem, er det trygt å transplantere dem inn i større potter eller i hagen din.

7 Når unge plantene er ca tre fot høy, beskjære dem lett å oppmuntre forgrening, som oppmuntrer tykk plantevekst.

Hint

  • Kronen blomst gjør best i solrike steder, men også tåler litt skygge.
  • Crown blomster er effektive når vokst som en sikring, som vil fungere som en attraktiv barriere og gir vakre blomster også.
  • Hold unge planter fuktig, men ikke vannmettet etter transplantasjon dem.
  • Om to måneder etter at du transplantere dine stiklinger med rot, spre en tynn ring av gjødsel rundt plantene like før du vanne dem. Fortsett gjødsling på denne måten hver annen måned til plantene dine er omtrent fem fot høy.
  • Insekter som kan påvirke din krone blomst inkluderer midd, bladlus, melete bugs og skjoldlus. Bruk en insekt såpe spray ved første tegn på angrep.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com