Hvordan bygge en kjøkkenvinduet sokkel med et vinglass Rack

December 1

Hvordan bygge en kjøkkenvinduet sokkel med et vinglass Rack


Hvis du har et vindu over vasken, kan du opprette funksjonalitet og beholde utsikten. Denne hyllen er enkelt fjernes for rengjøring vinduer. Under sokkelen er en vin glass rack for hånd tørking mest delikate og dyre stilk ware. Stativet gjør at brillene å dryppe tørr i vasken! Denne hylle ble gjort med skrap trelast og malt med mange strøk med glanset mugg motstandsdyktig maling, så overflaten er vaskbar.

Bruksanvisning

1 Mål

Måle nøye bestemme bredde og dybde, la om og tomme mellom vindu og hylle. Hvis du har gardiner eller persienner sørge for at sokkelen forlater nok plass til plass til åpning og lukking. Bestem høyden på sokkelen. Hvis to personer bruke kjøkkenet kompromiss, så utsikten er bra for begge.

2 Mark Plassering av sokkel

Bruk en linjal og nivå for å trekke linjen for bunnen av sokkelen. Du vil justere toppen av din støtter på denne linjen. Måle dybden av hyllen og trekke fra en eller to inches. Ved hjelp av supersterk snekkere lim, kjøre en perle på tre-støtte, og trykk forsiktig på veggen. Sørg for at treverket er helt på linje!

Hold i noen minutter å sette. Jeg prøvde å skru den inn på dette punktet, og det flyttet -messing opp støtte -så det ikke var nivå, men det er ikke merkbar.

Vent til limet er satt opp og pre-bore hull for skruer. Sjekk justeringen på nytt og skru gjennom støtte til veggen. Dette vil legge ekstra støtte for hyllen.

3 Bygg Hylle

Mål avstanden foran og bak for å sørge for at sokkelen vil passe. Mange gamle hus er ikke hvor nær torget! Kutt sokkelen og fest grensen til front, bør det være bred nok til å skjule vin rack og alt annet du feste til bunnen.

Fest vin glass holder til bunn, har den åpne enden som du skyver brillene plassert mot vinduet. Du har hylle kuttet, så det går noen få inches, som er perfekt for å imøtekomme hengende stilk ware.

4 Installer sokkel

Hyllen skal gli rett inn i rommet og sitte på toppen av støttene. Hvis det stikker, bruker du bare en tre barbermaskin for å barbere av tynne stykker til den passer inn jevnt. Det er lurt å ha det litt løs, ettersom tre sveller i fuktig vær.

Husk at hyllen er flyttbar, slik at du kan vaske vinduene.

5 Juster Stemware Rack

Test stativet ved å prøve forskjellige vinglass. Dette er tiden for å gjøre noen justeringer, du har alle dine verktøy hendig!

6 Juster Hylle

Sjekk for å se hvordan sokkelen sitter på støttene på hver side. Dette er tiden for å lime mellomlegg på plass. En ustø sokkel vil føre ting på sokkelen for å falle.

7 Dress Up Your New Hylle

Denne hyllen har vært veldig nyttig. Jeg ikke lenger bryte briller eller søke etter en "trygt sted" for å tørke dem. Om vinteren bladene er borte og vinduet er meget solrik -så jeg har urter hele vinteren. Det er et flott sted å sette ting ut av rekkevidde for barn og hunder. Hvis du trenger å ta medisiner, er dette et godt sted å holde det ut av veien og i sikte! Det er også god plass for en liten vin rack, men du vil også beskytte flasken mot direkte sol og varme

Hint

  • Legg cup kroker til å henge krus
  • Et godt sted å forlate bilnøklene, slik at du ikke er ute etter dem hele tiden.
  • Den trim vendt er et flott sted for klistrelapper!
  • Mal med blank maling for å holde det lett å rengjøre.
  • Bruk tykk tre for din støtte og en god hylle som ikke vil bøye eller bøyd.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com