Hvordan bryte Flue Tile ut av en Chimney

March 19

Flue fliser er plassert like over flue i skorsteinen er "røykkammer." Disse brikkene kjøre fra toppen av røykrøret hele veien opp til toppen av skorsteinen. Disse fliser er utsatt for elementene de fleste og kan derfor begynne å knekke av en kombinasjon av fuktighet og varme. Til slutt kan disse fliser løsner og faller ned på den lukkede spjeld eller direkte inn i brennkammeret, noe som forårsaket en brannfare. Før dette skjer, må disse flisene være brutt ut.

Bruksanvisning

1 Rengjør brennkammeret, ved hjelp av en kost og feiebrett. Ikke la noen aske eller brent treverk inne i brennkammeret. Åpne spjeldet, og lukke glassdører eller kjede-gardin. Deretter spres drop kluter over grua på peisen.

2 Rull en søppelbeholder inn i rommet og plassere den ved siden av peisen. Du vil bruke søppelbøtta til å disponere over de ødelagte røyk fliser når de er fjernet.

3 Sett på skinn arbeidshansker og støvmaske. Plasser en stige under taket eve, og ta en skrue pistol, kald meisel og klo hammer med deg til taket.

4 Walk over til skorsteinen, og løsne lokket eller toppen, ved hjelp av en skrue pistol. Løsne skjermen under toppen, ved hjelp av skruen pistolen hvis det er aktuelt, og satt både lokket og skjermen til side et øyeblikk.

5 Hold bladet av kaldmeiselen mellom skorstein og røyk flis i en 30-graders vinkel. Trykk kaldmeiselen med en hammer for å bryte flue flis bort fra innsiden. La den ødelagte flue flis faller inn i brennkammeret.

6 Fortsett med å bryte ut andre røyk fliser som er nødvendig, ved hjelp av kald meisel og hammer til hver flue fliser har blitt brutt bort fra innsiden av skorsteinen.

7 Gå tilbake til innsiden av huset ditt og nærme peisen. Sakte åpner glassdørene eller kjede-gardin, og hell ut de ødelagte eksos fliser med peis spade, avhending av bitene i avfallscontainer. Feie ut brennkammeret igjen, ved hjelp av kost og feiebrett for å sørge for at området er helt ren.

Hint

  • Vær alltid forsiktig når klatring en stige eller arbeider på et tak.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com