Kvaliteter av Sycamore Brensel

April 13

Sycamores er høye, hurtigvoksende trær som finnes i det sørlige USA. Sycamore tre er vanligvis plassert i medium rekkevidde når rangert som bruk for fyringsved. Det er ikke så god som noen andre treslag, men bedre enn andre. For å forstå hvorfor platanlønn er gitt denne rangeringen, må du se på en rekke faktorer, for eksempel hvor mye varme den produserer, hvor det brenner og hvor lett det er å håndtere.

Grunnleggende stokk

Standard måleenhet for brensel er en snor. En ledning er en stabel av fyringsved som måler 4 fot bred og 4 fot lang som er stablet 8 fot høy. Normalt vil dette tilsvare et volum på ca. 128 kubikkfot, men med tanke på luftrommet mellom stokker av tre, er de fleste ledninger ansett å ha et volum på 80 kubikkfot. Brensel må også være krydret for å redusere vanninnholdet. Krydder betyr å la treverket lufttørke i minst seks måneder etter at den er delt. Dette reduserer mengden av fuktighet i treet til omtrent 15 til 20 prosent.

Varme

Hvor mye varme tre produsere varierer basert på dens innhold tetthet og fuktighet. Fuktighetsinnholdet kan styres gjennom riktig tørketeknikker, men tetthet avhenger av arten. Den tettere veden og flere britiske termiske enheter den produserer. Tre med høyest Btu inkluderer hickory og Osage orange, som produserer ca 29 millioner Btu per ledningen. Willow og Cottonwood er på den nedre enden og produserer rundt 15 millioner Btu per ledningen. Sycamore varierer i midten og produserer 20 millioner Btu per ledningen.

brann Kvalitet

Hvor godt en tre brenner er også viktig når de vurderer å bruke det for fyringsved. Sycamore tre er ikke kjent for å kaste gnister som Hemlock tre gjør. Det har også gode coaling kvaliteter, noe som betyr at den bruker lang tid som glør. Dessverre, det gjør produsere en moderat mengde tung røyk. Den har også en liten duft når brent.

Tre Kjennetegn

Kjennetegn på treverket før det brennes også må vurderes. Sycamore er vanskelig å splitte. Splitting er nødvendig fordi det eksponerer mer treoverflaten og hjelper veden tørr. Sycamore er også litt vanskelig å begynne å brenne, noe som betyr at det krever mer arbeid for deg å få den ilden brenner. Den veier ca 4200 lbs. per ledningen når grønn og 3000 lbs. når den er krydret eller lufttørket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com