Forskjellen mellom Kalkstein & Betong Stepping Stones

February 15

Forskjellen mellom Kalkstein & Betong Stepping Stones


Stepping steiner gir en rekke funksjoner i landskapsarkitektur. De direkte rullator banen i nærheten av enkelte funksjoner og bort fra andre. Stones gi beskyttelse mot søle, snø og is, og de gir dekorative trappetrinn opp og ned en skråning. Stepping steiner er laget av mange materialer, med to vanlige de være konkrete og kalkstein. Begge gir mange års pålitelig service.

Betong

Konkrete stepping steiner er de etterligner av landskaps verden. De kan ta på noen form, farge eller størrelse, og hvis det gjøres riktig de er nesten umulig å skille fra naturstein. Betong steiner er kommersielt tilgjengelige, eller du kan kjøpe plastformer og poser med mikser og lage dine egne blanding og farger. Betong kan være farget eller malt for å matche alle interiør og presentere seg alt fra en ekstremt formell innstilling til grov brostein i en rustikk landsby.

molds

Blanding av betong er en fysisk krevende oppgave, og gjør selv en 20-fots fortauet i bakgården er ikke for de svake muskler. En måte å kutte ned arbeidet er ikke å gjøre en komplett stein fortau, men å ha et springbrett tilnærming. Molds er tilgjengelig som tillater kreative, mønstrede steiner med design som spenner fra antikkens Hellas og Roma til dyreliv scener til tre planker.

Kalkstein

Kalkstein har vært brukt som byggemateriale i århundrer. Steinen kan være en naturlig overflate eller polert glatt. For gangveier, er en grovere overflate bedre å forebygge slips. Kalkstein brytes i store plater, og deretter mindre stykker er kuttet bort. Du kan kjøpe kalkstein som er rektangulær og en konsekvent tykkelse, eller det kan ligne på en stein som nettopp har blitt gravd opp fra jorda.

Naturlig

Naturlig kalkstein stier gir en rustikk og uformell utseende til et landskap. Stykkene må velges og plasseres nøye, slik at steinene er så flatt som mulig på den side, som deretter lagt oppover. En konkav overflate kan hope is eller snø, noe som gjør det ubrukelig om vinteren, og en konveks overflate kan føre til at foten til å gli nedover, tripping deg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com