Slik holder en Raccoon Away From Your House

February 21

Slik holder en Raccoon Away From Your House


Vaskebjørn (Procyon lotor) er en altetende dyr best kjent for sin karakteristiske maske-lignende tegninger rundt øynene og de mørke og lyse ringer rundt sin tale. Selv om vaskebjørn foretrekker et skogsområde med en kilde til vann, tilpasser det godt til andre miljøer, og noen ganger gjør et hjem i forstads bakgårder eller skorsteinen og loftet i et hus. Siden vaskebjørn er et nattlig dyr, kan du ikke være klar over at det er til stede, men spredte søppel fra søppelbøtter og raskt forsvinnende katt mat fra boller på verandaen er ofte avslørende tegn på at man er til stede.

Bruksanvisning

1 Fest lokket på søppelbøtta. Vaskebjørn blir ofte trukket til de velsmakende ting av søppel som venter dem i din søppelbøtta. Strekk en strikk ledningen over toppen av søppelbøtter for å bidra til å holde lokk på plass. Du kan også legge litt vekt på lokkene for ditt søppelbøtta ved å plassere en murstein eller heavy rock på toppen av lokket.

2 Installer bevegelsesfølsomme sikkerhet eller flomlys. Siden vaskebjørn foretrekker mørket, lysstyrken på et verdipapir eller flom lys skremmer ofte dem bort.

3 Plasser en radio på verandaen eller i nærheten av ditt søppelbøtta. Velg et talkshow program som har den konstante lyden av stemmer. Vaskebjørn vil tro mennesker er like ved, og vil gjøre sitt beste for å unngå dem.

4 Sett din pets 'mat om natten. Katt og hundemat tørrfor er en favoritt godbit for vaskebjørn. Hvis du eliminere matkilde for vaskebjørn, vil det vanligvis gå andre steder for å søke etter mat.

5 Stopp mating av fugler. Raccoons vil ikke bare stjele mat fra fuglebrett, men vil også skatte den av bakken. Avslutt fylle materen til vaskebjørn beveger seg på eller flytte materen lengre fra huset hvor vaskebjørn ikke vil være et problem.

Hint

  • Ikke send hunden din utendørs for å skremme vaskebjørn unna. Noen vaskebjørn kan veie opptil 30 pounds. De kan påføre alvorlig skade på en hund når de føler seg truet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com