Hvordan Smør en Box Fan

January 25

En boks vifte gir en billig måte for å flytte luft og kjøling av et område under varme sommermånedene (og andre ganger også). For å holde boksen fan opererer effektivt, regelmessig smøre motoren. Noen få verktøy og forsyninger vil være nødvendig - disse kan allerede være på plass, men kan kjøpes fra en jernvarehandel om nødvendig.

Bruksanvisning

1 Trekk ut boksen fan strømledning fra stikkontakten. Plasser ark med avis på gulvet for å holde skitt og andre forurensninger som faller fra viftebladene fra rote opp gulvet.

2 Plasser boksen fan ansiktet ned på avisen som er på gulvet. Fjern skruene fra de fire hjørnene av plastrammen med en stjerneskrutrekker - hvis skruehullene er for liten for Phillips skrutrekker, bruke en Phillips gullsmed skrutrekker i stedet. Trekk plastrammen utenfor boksen fan. Plasser plastrammen til side.

3 Snu boksen fan og fjern plastrammen på samme måte som bare ble gjort.

4 Vri viftebladene med fingrene for å løsne løst smuss fra bladene. Tørk bladene og deres kanter med et papirhåndkle for å fjerne skitt og andre forurensninger.

5 Børst av motorhuset rundt vifteskiver med en bil pensel for å fjerne løst smuss og andre contaniments.

6 Legg inn en ende av den medfølgende plastrør inn i munnstykket på smøresprayboks. Rist smøresprayboks i fem sekunder.

7. Plasser den frie enden av plastrør inn i hullet på den side av motorhuset. Tråkk munnstykket på boksen i to sekunder. Roter viftebladene klokken en kvart omdreining og dispensere annen spray. Gjenta denne fremgangsmåten to ganger.

8 Grip klippet i forkant av motorens aksel med tang. Trekk klippet av. Spray en to andre utbrudd av smørende spray på spissen av motorens aksel. Bytt klippet.

9 Plasser plastrammen på boksen fan og fest skruene. Snu boksen fan over, feste plastrammen og fest skruene. Kast ark av avisen i papirkurven.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com