Hva er Liquid Gold?

January 10

Hva er Liquid Gold?


I motsetning til mange andre produkter, betyr Liquid Gold ikke bære noen iboende hint om sin hensikt. Så hvis noen har satt det på handlelisten, er det forståelig hvis du registrerer en dobbel ta. Hvis du er på vei til butikken, her er et tips: Du vil finne Liquid Gold i midtgangen at aksjer rengjøringsprodukter.

Gull i en Can?

Det fulle navnet på produktet i den lyse rødt, hvitt og gult kan er faktisk Scott Liquid Gold, en tre renere og konserveringsmiddel. Ved sprøyting noen av produktet på en fille og deretter tørke en treoverflaten, fjerner Liquid Gold støv og rester og etterlater tre ser skinnende. Det hensikt også å gjøre mye mer, og etter bare ett program: gjenopprette fuktigheten og farge for å tørke og misfarget tre; fjerne oppbygging av lys voks; og redusere forekomsten av riper i tre.

Hjelpe Produkter

Liquid Gold har vært tilgjengelig for amerikanske forbrukere siden 1951. Siden den gang har navnebror produktet utvidet til å omfatte en tre vaskekonsentrat for store treflater og tregulv; en spray versjon av tre vask, bra for skap, dører og tre trim; en "Floor Restore" formel; og "Dust 'n Go" våtservietter for rask støvtørking og polering oppgaver.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com