Hvordan lage en PVC Pool Towel Rack

March 9

Hvordan lage en PVC Pool Towel Rack


PVC basseng håndkleholdere er enkle å lage og svært lite vedlikehold. Ved å gjøre en selv kan du bestemme høyde og bredde for din type håndklær. Du kan legge igjen en PVC håndklestativ ute i elementene og ikke trenger å bekymre deg om det å bryte eller rust. Du kan også bruke maling spesielt laget for PVC å dekorere det i den stilen du ønsker.

Bruksanvisning

PVC Towel Rack

En Bestem dimensjonene for din håndkleholder basert på din håndkle størrelse.

2 Ta rett stykke PVC, måle og merke basen, ben og toppen av håndklestativ. Skjær med baufil.

3 Ta en av de tees. Sette primeren i den ene side av tee (ikke den del går opp) og deretter lim. Gjør det samme på leggen del. Sett de to delene sammen og hold i 20 sekunder. Gjør det samme på den andre siden.

4 Ta tee (med ben). Prime og lim den andre åpningen. Gjør det samme for stykket som vil gå opp. Sett de to delene sammen og hold i 20 sekunder. Gjør det samme på den andre siden.

5 Ta en av beina og sette primer og lim på toppen av den lange delen som går opp. Gjør det samme på innsiden av 90-graders albuer. Sett de to delene sammen. Sørg for at de er justert slik at du vil være i stand til å feste de to bena sammen med en enkel linje.

6 Prime og lim den 90-graders albuer. Prime og lim begge ender av røret som vil koble de to delene. Sett den første albue sammen med røret, og gjøre det samme for den andre siden. Trykk forsiktig ned på siden for å utjevne den ut.

7 Prime og lim endene av basen. Gjør det samme for endestykkene. Sett dem sammen.

Hint

  • Limet tørker raskt når de to delene er overholdt.
  • PVC lim og primer har en sterk lukt. Pass på at du jobber i et godt ventilert område.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com