Hvorfor japansk biller dreper Pine Trees?

March 5

Hvorfor japansk biller dreper Pine Trees?


Japansk biller er viden kjent for å være en av de mest destruktive hage skadedyr, og en av de vanskeligste å utrydde. Disse insektene lever på en rekke planter, trær og busker, inkludert lønn trær, roser og furutrær. Ikke bare gjør disse insektene spiser bladene av planter, grubs lever av røtter, noe som kan resultere i døden av et helt tre.

Hva er japansk biller?

Japansk biller er en type insekt som tilhører bille familien, som vokser til omtrent en halv tomme lang og er typisk metallisk grønn i fargen med kobbervinge dekker. Disse insektene ble først oppdaget i USA i 1916, liksom et uhell transportert fra Japan, sitt eget habitat. Japansk biller er svært ødeleggende, fôring på over 300 typer planter, trær og busker, og selv om en enkelt voksen bille gjør liten skade, har de en tendens til å mate i store grupper som kan ødelegge et helt tre.

Japanske biller og Pine Trees

Skade på furutrær av japansk biller kommer fra to retninger. Voksen japansk biller lever av bladene av trærne, vanligvis arbeider fra toppen av et tre nedover. Fordi furutrær har nåler i stedet for blader, voksen japansk biller gjøre lite skade på furutrær. Den mest skaden gjort av disse insektene er faktisk begått av grubs lagt i jorda ved foten av treet. Kort tid etter nye, voksne japansk biller legger sine egg i jorda under trærne. Som eggene utvikler seg til larver, grubs begynner å mate på røttene til treet og andre nærliggende vegetasjon. Ved å skade røttene av furutrær, japansk biller gjøre trærne utsatt for ytterligere skade ved vind, infeksjon og parasitter.

Skade på andre typer trær

Japansk biller er spesielt tiltrukket av lønn trær, roser, lindetrær og visse varianter av blomstrende crabapple. I tillegg til furutrær, disse insektene lever og beiter på Elms, popler, bjørk, kastanje og valnøtt trær. Fordi disse trær og planter har blader i stedet for nåler, voksen japansk biller mate grådig på bladene, forlater dem skjelett-aktig. Mens voksne biller jobbe seg fra toppen til bunnen av et tre, grubs i jorda lever av røttene til treet og den omkringliggende gress, etterlot store flekker av dødt gress og skadet trerøtter.

Japanske Beetle kontrollmetoder

For å beskytte dine furutrær og å kvitte seg med en befolkning på japansk biller er det flere ting du kan gjøre. Det første trinnet i å beskytte plantene mot japansk biller er å ødelegge grubs som lever i jord og beiter på røttene av trærne. Jord insektmidler og visse bakterier som Paenibacillus popilliae, også kalt melkeaktig spore, kan innføres i jorden for å drepe grubs. Feller og kommersielle plantevernmidler kan brukes til å drepe voksne biller som allerede er fôring på plantene dine. Den beste måten å ødelegge en japansk bille angrep er å benytte en kombinasjon av alle disse fremgangsmåter for å drepe larver og eksisterende biller.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com