Hvordan lage en Couch putetrekk Ved hjelp av en Tilpasset Sheet

March 7

Hvordan lage en Couch putetrekk Ved hjelp av en Tilpasset Sheet


For å endre en gammel sofa pute utseende eller at det ser nytt igjen, kan du lage din egen dekning ved hjelp av en montert ark. Dette er en durkdreven og økonomisk måte å gi dine møbler, og rommet ditt, en makeover. Når du forstår prosessen, kan du lage så mange du vil eller endre design lett for å dekke dine stemninger eller behov.

Bruksanvisning

Gjør Cover

1 Legg puten flatt og spore omrisset på et stort stykke papir. Legg til en 1/4 tomme til hver side for å tillate sømmene. Mål høyden og bredden på sidene av puten, legger en annen 1/4 tommers til hver side, og trekke ut tre av de fire sidene separat på mer papir. For den siden som vil ha nedleggelse, kuttet bredden måling i to slik at du har to lange, tynne stykker, i stedet for én. Legg 1/4 tommers for sømmene på de tre sider som skal syes til resten av puten. Gjør dette til begge delene. Legg en tomme til den siden der du vil sikre nedleggelser for begge deler. Tegn disse to stykker ut på papiret.

2 Klipp ut bitene av arket som du spores mønsteret. Legg dem flatt på montert ark og feste dem på plass for å sikre. Klipp ut to stykker av den spores pute for dekselet topp og bunn. Husk å sørge for at bitene lå rent oppå hverandre, med den trykte siden av stoffet vender opp på toppen og ned på bunnen. Kutt de andre fem stykker for sidene på samme måte.

3 Sy endene av de tre ikke-lukkestykker sammen. Deretter syes de stykker til de tilsvarende sider av bunnen av putetrekket. Pass på at sømmene av brikkene på linje med hjørnene på bunnen. Gjenta dette ved å sy toppen av dekselet til den andre siden.

4 For de to stykker som vil ha de nedleggelser, brett den siden som vil ha de nedleggelser festet, slik at en 1/4-tommers hem for hver side. Når disse er festet til puten, vil det være overlappende stoff for å skjule nedleggingen. Sy din foretrukne valg av nedleggelse på begge sider slik at når de er sammen, hele kanten av stoffet skjuler dem. Å holde de to delene er festet til å danne ett stykke, sy dem på den gjenværende side av puten, som man fikk de tre andre.

Hint

  • En alternativ metode for å skape en ny putetrekk er å studere sømmene og mønster av eksisterende putetrekk og prøver å kopiere dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com