Problemer fra fattige elektriske ledninger

June 26

Problemer fra fattige elektriske ledninger


Dårlig elektriske ledninger kan føre til mange forskjellige problemer. En av de vanligste problemene i elektriske ledninger er løse forbindelser. Fra det elektriske panelet hele veien inn i hjemmet belysning og utløps kretser, kan dårlige forbindelser ikke bare være en irritasjon, men kan faktisk være farlig. Andre problemer med elektriske ledninger kan være alt fra feil installering av ledningene selv til utslitte eller ødelagte elektriske paneler.

Løse tilkoblinger i elektriske panelet

Løse tilkoblinger kan føre til problemer som lysene ikke er slått på helt eller i det hele tatt; utsalgssteder kan miste makt; strømregninger kan være mer enn de burde være. Løse varme, nøytrale eller jordkabler i det elektriske panelet er et vanlig problem. I dette tilfellet er det en enkel løsning er at alle tilkoblingene er i samme område og er tilgjengelige. For å se etter løse tilkoblinger i det elektriske panelet, slå av hovedbryteren og dra en skrutrekker i løpet av alle de ledningstilkoblinger og se for enhver bevegelse av ledningen. Hvis det er riktig sikret ledningen vil ikke flytte når berørt av skrutrekkeren.

Loose Connections i elektriske bokser eller Fixtures

En mer vanskelig problem å løse er løse tilkoblinger inne av elektriske bokser selv. Fordi alle de elektriske bokser har enheter installert i dem --- uttak, lys eller brytere --- du kan ikke se innsiden av boksen for å se etter løse tilkoblinger. Den eneste måten du vil vite at det er en løs tilkobling er når et problem dukker opp. For eksempel, hvis du slår på et lys, og det flimrer av og på. Problemet kan være i en av de bytte bokser, lysarmatur boksen eller det elektriske panelet. Løse tilkoblinger føre til varme, varme fører til overslag og lysbuer fører til brann.

Mangel på Antioxidant på aluminium Wiring

Antioxidant er ment å brukes på noen sammenheng med aluminiumstråder per UL anbefaling til NEC. NEC faktisk ikke kreve det, men det er noe inspektører se etter. Hvis ingen er brukt på en forbindelse, gitt tid wire tilkobling kan korrodere og oksidere bryte forbindelsen eller får den til å bue, kjører opp din strømregning.

Når to forskjellige typer av metall er forbundet med hverandre, kan det oppstå oksydasjon. Oksidasjon er mest sett på de negative og positive polene på et bilbatteri tilkoblinger. Den hvite-grønnaktig pulver som danner på ledninger og stolper er oksidasjon. Det samme skjer med aluminiumsledningstilkoblinger uten antioksidant.

Slitte eller skadet Elektriske Panels

Etter mange års bruk, kan en elektrisk panel blir slitt ut. Hoved breaker på eldre elektriske paneler kan etter hvert miste sitt grep på bussene innsiden av panelet der breaker tar kontakt. Når dette skjer, begynner det å bue for å fullføre krets; i prosessen varmer den opp både busser og breaker. Omsider bue kan brenne gjennom bussen helt og forårsake breaker til å miste tilkoblingen til en eller begge ben av kraft som mates fra kraftselskap.

Hvis noen overordnede eller fizzing lydene kommer fra elektriske panelet, er det en god idé å ha en elektriker sjekke det ut og kanskje spare deg fra å måtte bytte hele panelet og buss arbeid.

jordfeil

En bortkommen strøm er når strømmen tar en utilsiktet banen; jordfeil er et vanlig eksempel på dette. En hvilken som helst ledning, varm eller nøytral, som kommer i kontakt med jordledningen eller hvilket som helst ledende materiale som er ansett som en jordfeil. Disse kan skje innsiden av elektriske bokser eller hvor som helst langs løpe fra det elektriske panelet.

Hvis en ledning installeres uten å ta hensyn hvor det blir rutet, for eksempel på tvers av et negleplaten eller i klempunkter av fagverk, kan ledningen og isolasjonen skades, og skape et kort eller feil. Jordfeil er en viktig årsak til elektrisk støt. Når et nøytralt kommer i kontakt med et underlag eller metallsylinder, den uisolerte bakken eller innelukket i seg selv kan bli strømførende og vil støt man ved berøring.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com