Slik installerer en tørketrommel varmeelement i en Samsung Dryer

September 6

Varme-elementet i en Samsung tørketrommel varmer opp luften som tørkeren trekker luft fra utsiden og inn i trommelen. Varmeelementet er et stort sett med spoler som ligger i et metallhus. For å fjerne og erstatte varmeelementet, må du demontere Samsung tørketrommel. Selv om prosessen involverer mange trinn, er det relativt enkelt og kan gjennomføres av den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer.

Bruksanvisning

1 Skyv Samsung tørketrommel bort fra veggen. Trekk ut strømledningen og koble tørketrommelen ventilen ved å løsne bandet klemmen på ventilasjonsslangen med en skrutrekker.

2 Fjern de to skruene på baksiden av toppdekselet med en skrutrekker. Skyv toppdekselet av tørketrommelen og legg den til side.

3 Ta av toppdekselet fra kontrollpanelet, fjern de to styreskruene med en skrutrekker og dra deretter de seks klipp fra guiden panel. Koble de to ledningene som forbinder panelet til tørketrommelen, ta front knott fra panelet og deretter plassere panelet ut til siden.

4 Åpne døra til tørketrommelen og ta ut filteret. Plasser filteret ut til siden. Fjern de to skruene på forsiden av tørketrommelen panelet. Fjern de fire skruene fra frontplaten og panel. Løft opp på frontpanelet og sett den til side.

5 Fjern de seks varme terminaler fra varmeelementet. Alle terminalene har forskjellige kontakter slik at du ikke kan plugge dem inn igjen feil.

6 Fjern festeskruen fra baksiden av varmeelementet, dra elementet ut av trommelen og fjern de fire skruene som holder termostaten inn elementet.

7 Fest termostaten til det nye varmeelementet med de fire skruene.

8 Skyv varmeelementet inn i trommelen og fest den med en skrue.

9 Sett frontplaten tilbake på tørketrommelen og fest platen til panelet og til trommelen med skruene.

10 Koble til styreenhetens elektriske kabler, snap styreenheten tilbake på plass med klemmene. Fest enheten med de festene og skyv knotten tilbake på plass.

11 Sett toppdekselet på tørketrommelen og fest den med de to skruene.

12 Koble tørketrommelen ventilen og koble tørketrommelen tilbake igjen. Skyv tørketrommelen ryggen mot veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com