Slik Dekorer en Media sokkel

June 19Etter å ha brukt tid, penger og krefter på å dekorere hjemmet ditt slik at det kan se stilig og innbydende, det siste du ønsker er en stor skamplett som midtpunkt i rommet. Dessverre har mange medier lagring hyller blitt et problemområde, med elektronisk blinkende bokser, stygge ledninger stabler av film saker og hauger av fjernkontroller. Når du dekorere hjemmet ditt, ikke overse en av de områder som trenger mest oppmerksomhet: media sokkel.

Bruksanvisning

1 Vurdere dine lagringsbehov. Behovene til noen med bare en TV og kabel-boksen kommer til å være forskjellig fra noen som samler på filmer eller har flere videospill systemer. Vurdere størrelsen på TV-apparatet, hvor mye lagringsplass for skive tilfeller du trenger og hvor mange elektroniske enheter du eier.

2 Kjøp en tilstrekkelig lagringsplass hylle eller enhet, hvis du ikke allerede har en. Hvis du har en oppbevaringshylle, kjøpe ekstra lagring stykker hvis det er nødvendig, for eksempel en CD tårn, ekstra hylle eller skap.

3 Refinish hyller hvis de er gamle og du føler det er nødvendig. Dette er tiden for å sand, prime og male dem, beis dem eller dekk til hyllene med kontakt papir.

4 male veggen medie hyllene er på, eller male bakveggen bak hyllene, hvis du ønsker å gjøre det et samlingspunkt i rommet. Hvis du heller vil oppmerksomheten bli tatt bort fra medielagring når du ikke bruker det, male det å blande med resten av rommet.

5 Heng hyller, montere TV-en eller kabinettet. Begynn å sette din elektronikk på hyller. Space dem pent, og hvis stablet vertikalt, line dem opp jevnt. Wire utstyret, holde ledninger ryddig og untangled. Bruk tråd arrangørene å holde dem pene og sammen, og skjule dem fra visningen så mye som mulig.

6 Organiser film, spill og CD tilfeller. Line dem opp på en hylle eller gjemme dem bort i skap. Legg attraktive lagring kurver til hyller enheter til å lagre fjernkontroller, kontrollere, ladere, ekstra ledninger og andre stygge gjenstander for når de ikke er i bruk.

7 Unngå overbefolkning din hylle. Hvis hyllene er fortsatt sparsom, gran dem opp med noen objekter av skjønnhet, for eksempel en nydelig vase, et bilde i en ramme eller dekorative lys. Alternativt, hvis de ikke tar opp for mye av veggen, legge dekorative kunst eller potteplanter på den ene eller begge sider av lagringsenheten. Hvis de allerede velfylte med underholdningsutstyr, forlate dem. Det er bedre å la dekorative elementer av enn overfylle hyllene.

Hint

  • Prøv å bygge oppbevarings opp i stedet for ut. Benytt deg av overhead plass med en høyere hylle eller kurver på toppen av en enhet.
  • Hvis du har et lavt skap, vurdere å montere en flatskjerm-TV på veggen, slik at du kan plassere elektronisk utstyr på lagringsenheten.
  • Når monteringen elektronikk eller lagringsenheter til veggen, må du passe på at du bruker riktig maskinvare som vil støtte sin vekt, og at skruer og spiker er sikret i solide vegger eller pigger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com