Steps for Hvordan bygge et hus på Vacant Land

August 2

Steps for Hvordan bygge et hus på Vacant Land


Eiendomsbesittere holder ledige land eiendom uten forbedringer som ønsker å bygge et hus må først ha landet kartlagt og / eller inspisert for mineraler og vann i de fleste statene før du gjør forbedringer.

Å bygge et hus på ledige land, vil en eiendomsmegler eier må engasjere tjenestene til en arkitekt, entreprenør og boliglån megleren.

Bruksanvisning

1 Har landet kartlagt og / eller inspisert. I de fleste stater og lokaliteter, vil det være nødvendig å ha en landundersøkelse og / eller inspeksjon utført for å identifisere tilstedeværelse eller fravær av mineraler og vann. Dersom ledige land ligger i et landlig område, kan vann tjenesten ikke er tilgjengelig-så en septiktank og godt må være installert.

2 Se gjennom reguleringsplan lover. Reguleringsplan lover variere fra sted til sted, men generelt er eiendomsbesittere med ledige land ikke lov til å gjøre forbedringer som kommersiell leie plass i boligområder eller oppføre en bolig bolig på en beskyttet del av eiendommen (for eksempel eiendom som ligger i eller nær truede arter).

3 Kontakt arkitekt og entreprenør. Å bygge et hus på ledige land, de fleste lokale bolig myndigheter og / eller eiendomsforskrifter krever planer om å bli utarbeidet av en sertifisert eller lisensiert arkitekt og sendt til den lokale tillater byrå. I tillegg må entreprenøren som bygger huset på en eiers ledige land også bli lisensiert til å jobbe som en entreprenør.

Videre bør den ledige grunneier verifisere lisensiering av både arkitekt og entreprenør med staten og be om referanser fra tidligere kunder.

4 Søk om nødvendige tillatelser. Vanligvis er tillatelser søkes av den generelle entreprenør. Men det er til beste for den ledige grunneier bør spørre seg selv til de lokale tillater etater som tillater vil være nødvendig og kostnadene ved disse tillatelsene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com