Hvordan lage et soverom Sanctuary

June 22

Det er et sted hvor du kan gå for å finne litt fred og ro, en retrett fra resten av verden. Her kan du omorganisere og etablere fred. Stedet er soverommet ditt hvis du gjør noen endringer for å gjøre det til en santuary.

Bruksanvisning

1 Ta en titt på soverommet plass. Eliminere noen rot som kan ta bort fra din følelse av fred. Soverom har en tendens til å være ett sted hvor useriøs blir stuet. Holde ting som minner deg om ditt daglige liv, som din PC, ut av soverommet.

2 Lag soner i soverommet helligdom. Hvis du er heldig nok til å ha den blank tavle av et stort åpent rom, utpeke et område for å lese med et mykt teppe, en behagelig stol og god belysning. Merke av en makeup og dressing området. En ny trend er en badeplass satt av ved en lav mur for personvern.

3 Tenk på spa og låne noen av dine favoritt elementer for ditt soverom retrett. Kanskje det er lys som skaper stemning, de luksuriøse ark eller myk musikk spilles. Nå er alt du trenger er noen til å gi deg en massasje.

4 Velg møbler som gjenspeiler din personlighet. Kle din seng med en elegant dyne og de beste arkene du har råd.

5 Velg en rolig, fredelig fargevalg for soverommet helligdom. Gå med dempede pasteller, som pulver blå. Soverommet er sannsynligvis ikke det beste stedet for en funky orange veggen. I stedet injisere lys farge på rommet med tilbehør.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com