Tie-Down Krav til produsert hjem

June 10

Produsert (mobil) boliger krever at de blir permanent festet til bakken. Modulære hus (også produsert) er plassert på en permanent stiftelse, som forankrer dem til bakken. Byggingen av et mobilt hjem er kontrollert av HUD (Department of Housing og Urban Development), og er ikke kontrollert av lokale myndigheter, men hvert fylke innenfor hver stat vil ha sine egne krav til hvordan boliger skal settes opp slik at de er trygt festet til bakken. Når værforholdene inkluderer stormer og kraftig vind, er det produseres hjemme ikke et trygt sted å være, med mindre hjem er tilstrekkelig forankret til bakken. Dette gjøres med ankere og slips nedturer.

Hvorfor bruke Tiedowns?

Når bobiler er bygget, er de plassert på en stålchassis som har aksler og hjul festet for mobilitet. Siden de ikke er pålagt å bli plassert på en permanent stiftelse (som et nettsted bygget hjem er) de er mye lettere i vekt enn et nettsted bygget hjem ville være. Når disse husene er satt opp, er de vanligvis plassert på betong brygger (som er sementert i bakken), og hever dem slik at de har en krypkjeller under. Uansett hvor hjemmet vil bli plassert, kan stormer med sterk vind utvikle, og vinden kan flyte under hjemme, løfte den oppover. I tillegg er bygd i en rektangulær form, og vind som passerer over toppen kan skape heving aktivitet Det er av disse grunner at husene må være forankret til bakken

spennes fast i motor Krav

Krav til antall slips nedturer for å forankre hjemmet vil avhenge av lengden av hjemmet, og dens plassering. Flere tie downs er nødvendig i kystnære områder hvor det er mer stormaktivitet, og mer ødeleggende storm historie. For å bekjempe kraft vind, brukes to typer slips nedturer. En vertikal tie er brukt over taket av en enkel bredde hjem for å bekjempe vind skade. En diagonal tie ned blir brukt til å binde rammen ned til bakken. Dette motvirker vind fra å løfte opp hjemmet. Enkeltomfattende boliger krever begge typer slips nedturer. På grunn av vektfaktorer, en dobbel bredde mobile hjem krever bare diagonalen tie ned for å forankre hjem og rammen til bakken.

Bruk av Tiedowns

Antallet diagonale tie downs varierer ut fra kjente utgangs per side i mindre stormfareområder. I kystnære områder, er 4-7 per side brukes til å betjene større behov. For enkelt-wide hjem, vertikale bånd (på taket området) som kreves er to til fire, avhengig av lengden av hjemmet. Mer kan brukes til større forsikring mot storm og vind herjinger. Hvis boligen har vedlegg eller andre språk hensyn, bør en ingeniør fra ditt fylke konsulteres for å få kunnskap av hvordan du tilstrekkelig tie ned hjemmet. Noen lån krever en ingeniør for å inspisere bånd og gi sertifisering at hjemmet er tilstrekkelig forankret og området er trygt.

Anchors

Diagonale tie downs er festet til hjemmene 'stålramme, som er sikret med ramme ankere. Den type ramme anker brukes, avhenger av hvilken type jord i området. I det tilfelle hvor et betongfundament helles, bør en betong anker installeres. Andre typer ankere er brukt som er utformet for å holde fast i ulike jordsmonn fra rock og hard leire til myke og sandbunn. Disse ankrene er utviklet og tid testet.

Consult ekspertene

Når etterforsker korrekt oppsett av et hjem, la den til ekspertene. Profesjonell mobile hjem levering og satt opp mannskaper er trent for riktig og sikker oppsett og installasjon av bånd og forankrer best egnet for området. Hvis en uerfaren person vurderer å takle jobben, bør de gjøre det under veiledning av en bygning inspektør eller trent bobil installatør. De ville be deg om å være sikker på at hjemmet er planert før forankring. Sjekk om du er i en sone som regnes som høy risiko, og ytterligere bånd er nødvendig. Finn ut jordtype i området for å være sikker på riktig ankere er brukt. Finn ut hvor kabler, ledninger, gass, kloakk og vannledninger er før plassering av ankere. Sørg for at alle forankrings forsyninger møte spesifikasjoner og er motstandsdyktig mot korrosjon og vær. Følg eksplisitt retning gitt med alle forsyninger. Når du er i tvil, ring din fylkes ingeniører kontor for råd.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com