Hva kan du blande med gressfrø å gjøre det vokse raskere?

July 13

Hva kan du blande med gressfrø å gjøre det vokse raskere?


Avhengig av typen av gressfrø, er den gjennomsnittlige spiring tid mellom fem og 30 dager. Raigras spirer den raskeste, mens bluegrass vanligvis tar lengst. Flere faktorer avgjør hvor raskt frø spirer, og ikke alle av dem kan kontrolleres. Velge riktig plen for din region er det viktigste aspektet av det å vokse en plen. Uansett hva som er blandet med gressfrø å gjøre det vokse raskere, hvis dens feil frø for ditt område, vil resultatene bli redusert. Når frøet er valgt, bidrar til et godt startgjødsel det komme i gang, forutsatt at de øvrige vilkår er oppfylt.

Starter gjødsel

Starter gjødsel er obligatorisk å gi gressfrø en god, sterk start. Fosfor i formelen hjelper gresset bygge sterke røtter. Se på diagrammet på baksiden av gjødsel pakken for å finne ut hvor mye av det som skal brukes til størrelsen på plenen. Sett en spreder til prisen foreslått, distribuere gjødsel i løpet av de nylig sådd frø på samme måte at frøene ble sådd.

Fuktighet

Nye gressfrø trenger fuktighet for å spire. For mye fuktighet, på den annen side kan råtne frøene eller berøve frøplante av nødvendig oksygen. Den første vanning etter såing frø og spre starter gjødsel bør fukte jorden til en dybde på 6 inches. Etter at vann lett, men ofte for å holde frøene fuktig. Hvis været er varmt, spray grobunn flere ganger om dagen. Hvis det ikke er mulig, legge til en 1/8-tommers lag av mulch over frø og gjødsel. Bruk en lys mulch, som torvmose eller halm, som ikke vil hindre de spirer.

Temperatur

En av de tingene som ikke kan kontrolleres, men er avgjørende for rask spiring og vekst av gress frø er jordtemperatur. Varme-sesongen torv gress krever en jordtemperatur på minst 55 grader Fahrenheit, selv om 65 grader er bedre. Cool-sesongen gress, derimot, bør plantes i jord som er 45 til 55 grader. Bruk en jord termometer, tilgjengelig på barnehager og hjem sentre, for å finne ut når jorda er riktig temperatur.

Lett

Fotosyntesen er navnet på spillet i planteverdenen og gjelder spesielt for en ny gress frøplante. En altfor tung lag mulch kan hindre frø reise for å nå sollys, så gjelder bare et meget tynt lag. Tid planting slik at gresset vil spire når været er konsekvent solrikt i din region.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com