Hvordan kle seg en Sliding Closet speiles Dør

July 22

Hvordan kle seg en Sliding Closet speiles Dør


Speil skyvedører skap dører er et alternativ til tredører og legge reflektert lys til et rom samt gi et stort speil området. Imidlertid kan speilet belegg på ryggen av speilene bli ripete eller slitt og fronten av glasset kan få riper eller ser falmet med tiden. Du kan pusse opp speilet skap dører eller oppdatere dem med en total makeover eller noen ekstra dekorasjoner. Oppnå en elegant stil eller enkel makeover med kjøpt vindu film, eller bruke akryl eller glass maling til å dekorere hele eller deler av speilflaten.

Bruksanvisning

vindu Film

1 Avgjør om å dekke alle en speilet dør eller bare deler av overflaten med vindu film. Velg type utseendet du ønsker, for eksempel en etset glass, farget glass eller vanlig frostet glass utseende.

2 Rengjør speilet dør med vinduspusser eller mild såpe og vann. Tørk overflaten grundig med en lofri klut eller tørkepapir.

3 Mål speilet dør og trim filmen til å passe det området du har tenkt å bruke den til. Kuttet for å passe på hele overflaten eller trimme ned for å passe et hjørne eller andre mindre del av speilet dør.

4 Følg produsentens instruksjoner for å bruke filmen til speilet. Velge startpunkter og arbeider seg nedover fra toppen eller oppover fra bunnen for å anvende stykker av vinduet filmen til speilet. Trekk av en del av backing og rulle den bort fra filmen mens du arbeider. Glatt filmen på speilet for å unngå rynker.

Maling

5 Avgjør om du vil bruke akryl maling eller mer gjennomsiktig glass maling. Få et bilde eller enkle former til å spore for å lage et mønster guide på speilet.

6 Bruk maskeringstape for å sikre mønster transfer papir på ønsket sted på speilet dør. Arbeid med ett område om gangen hvis du velger å male på flere steder på den speilblanke overflaten. Tape maleriet mønster, for eksempel en utendørs scene, barns leketøy eller en farget glass Tiffany eller blomstermønster, over overføringspapir. Trace omrisset og detaljer av mønsteret med en pekepenn for å overføre mønsteret til speilet.

7 Fjern overføring papir og mønster fra speilet. Bruk en liten mengde av vinduet renere på et papir håndkle for å fjerne tape rester fra speilet. Arbeid fra toppen av design området nedover for å male design med glass maling eller akryl maling.

8 Gjenta trinn 2 og 3 hvis du ønsker å male andre områder av speilet. La alle malte flater tørke grundig.

9 Bruk en svart maling penn til å skissere detaljer i akryl malt områder hvis du vil.

10 Squeeze flytende farget glass perler å skissere og fremheve detaljer i områder som du malt med glassmaling for å se ut som farget glass, for litt ekstra kle opp til skyve skapet speilet dør.

Hint

  • Vurdere å male et landskap bilde eller veggmaleri med akrylmaling på hele eller deler av en eller begge speilet dører. Spray et lag med klar maling over akryl maling for å holde maling fra peeling eller sprukket. Hold et stykke papir langs omrisset av et maleri på en del av et speil for å holde ekstra maling spruter på de umalte områder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com