Slik gjenoppretter en Oak Roll Top Desk

September 30

Slik gjenoppretter en Oak Roll Top Desk


Eik roll-top skrivebord er praktiske møbler for et hjem eller kontor som legger et snev av eleganse til sine omgivelser. Regelmessig bruk og eksponering for skitt og fukt vil ha pulten utseende over tid. Gjenopprette en eik roll top skrivebord vil revitalisere sitt utseende og beskytt det i mange år framover.

Bruksanvisning

1 Påfør et tykt lag av kjemisk stripper på eik roll top skrivebord med en børste. Dette vil løsne den gamle finish fra treoverflaten. La stripper til å sitte for tiden anbefalt av produsenten.

2 Skrap den gamle er ferdig med sparkel og stålull. Pass på å ikke huljern veden som du skrape med sparkel. Skrubb hardt for å nå områder med stålull. Tørk hele eik roll-top skrivebord med en fuktig klut til å rengjøre stripper av.

3 Sand skrivebordet med 120 sandpapir. Sand til den gamle finish er helt borte og overflaten av eik er grov. Tørk av skrivebordet med en tack klut for å rengjøre av sagflis og sand det igjen med 220 sandpapir. Dette vil jevne treet slik at det godtar den nye finish. Tørk den med tack klut.

4 Tørk korn filler på eik roll-top skrivebord med en klut og arbeid det inn i treet. Dette fyller eik åpne kornstruktur og gjør for en renere finish. La sparkelen tørke og skrape av overflødig med en kitt knife.Lightly sand skrivebordet med 220 sandpapir og tørk den med tack klut.

5 Pensle et tykt lag av slipe fugemasse på skrivebordet med en ren pensel. La sealer å absorbere inn i eik og tørk av overflødig med en klut. La sealer tørr. Slip treverket med 220 sandpapir og tørk den med tack klut.

6 Pensle et lag med beis på eik roll top skrivebord og la den absorbere inn i eik i noen minutter. Tørk av overflødig flekken med en ren klut og la flekken tørke helt.

7 Pensle et veldig tynt lag med polyuretan på eik roll top skrivebord for å beskytte finish. La polyuretan tørr og lett sand veden med 220 sandpapir og tørk med tack klut. Påfør en mer tynn pels og sand igjen etter at den har tørket.

Hint

  • Sand, tørke og børst med eik korn
  • Bruk en plast sparkel eller bruke et metall med avrundede kanter for å sikre at du ikke skade treverket.
  • Hansker og vernebriller med beskytte deg mot kjemikalier og sagflis.
  • En godt ventilert arbeidsområde er ideell for sliping og farging.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com