Metoder for hengende gardiner

September 29

Metoder for hengende gardiner


Du har sannsynligvis ikke tenke på mange måter å henge gardinene til du blir konfrontert med en uvanlig vindu eller situasjon. Du kan henge gardinene flere måter. Noen måter å henge gardinene er basert på å skape et bestemt utseende i et rom; andre måter er nødvendige, basert på hvor vinduet er plassert, dens størrelse, form eller funksjon av forhenget.

dekoratør Rods

Den vanligste måten å henge gardiner er med en dekoratør stang. Teppet kan ha innebygd faner, maljer eller lommer, eller du kan feste gardin stang ringer som har en alligator-type klipp som kroker på gardin. Denne stilen av gardin stang krever at du skyver gardinene til side med hendene, og gardinene henge litt tilfeldig på stangen.

Traverse Rods

Traverse gardinstenger brukes for formelle gardiner som er profesjonelt plissert. Stangen kan se ut som en dekoratør stang, men stangen skjuler et lysbilde system. Skinnene henger ned fra undersiden av stangen, og gardinen festes til skinnene ved hjelp av et draperi krok. Drapes er typisk foret og tung. De åpner ved hjelp av en ledning som er festet til veggen på den ene siden av gardiner.

Ceiling Tracks

Tak spor gardin systemer blir mer vanlig som flere boliger er bygget med store vindusveggene. Gardin stang er eliminert, og et spor er montert i taket, noe som gjør at gardinene til å kjøre hele lengden av veggen for en sømløs, moderne utseende. Ceiling spor skru direkte i takbjelkene og utnytte glidere eller lysbilde øyne. Gardinene kan motorisert eller manuell og gardinene er hengt bruker draperi kroker.

faste Gardiner

Faste gardiner kan monteres over et vindu på stenger eller innlegg. Gardinene er konstruert for å forbli i en posisjon. Disse typer faste staver er spesielt bra for uvanlige vindusformer, slik som oval, rund, buet topp eller buede vinduer. Stangen støtter gardin hjelp sirkel klipp, krok og sløyfe bånd, snaps, lommer, faner eller andre gardin kontakter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com