Hvor lang tid tar det for blåst inn isolasjon i Settle?

October 28

Hvor lang tid tar det for blåst inn isolasjon i Settle?


Mye av varmen som varmer hjem hver vinter unnslipper gjennom loft, gulv og vegger. Isolasjon hindrer denne varmeoverføring til utsiden. Den holder også varmen ut av huset i løpet av sommermånedene, og kan redusere kjølekostnadene. Blåst inn isolasjon er et av alternativene for loftet og vegg mellomrom. Imidlertid kan den slå seg over tid, noe som reduserer dens effektivitet.

Om blåst inn isolasjon

Blåst inn isolasjon, også kalt løs-fill isolasjon, bruker små biter av materiale til å fylle loftet og vegg mellomrom. Ved hjelp av disse materialene gir barriere for å holde varm luft i løpet av vinteren, samt holde aircondition luft i løpet av de varme månedene. Fordelen med blåst inn isolasjon er at de løse bitene lett fylle i områder rundt elektrisk utstyr og kanaler, og skaper en sammenhengende lag med isolasjon med minst mulig arbeid. Det gjøres best ved en isolasjon entreprenør som kan installere materialer uten hull eller tomrom.

glassfiber Isolasjon

Blåst inn isolasjon er tilgjengelig i flere forskjellige materialer. Glassfiber er en vanlig form som brukes i hjemmene. For å gjøre glassfiber, smeltet glass skutt gjennom små hull i en høyhastighetsstrøm for å skape et fint materiale som er vedlagt i membraner for å hindre at små glasskår fra svevende i luften. Det er løs og kan slå seg litt over uker eller måneder, men mindre enn andre typer av blåst inn isolasjon.

cellulose Isolasjon

Cellulose materiale som blåses inn i hulrom i et hjem er laget av små biter av resirkulert avispapir eller papp behandlet med brannhemmende. Det er noen ganger innesluttet i et nett eller en membran for å holde den i stilling. Cellulose legger seg mer enn andre blåst i materialer. Det kan avgjøre så mye som 20 prosent i løpet av de første årene etter installasjon, ifølge forfatter Benjamin Hardy av BobVila nettstedet.

Rockwool isolasjon

Rockwool er ennå en annen type materiale som brukes for blåst inn isolasjon. Den er laget av resirkulert stål slagg og naturlige bergarter som kalkstein, basalt eller diabas. Det blåses inn hulrom samt unenclosed mellomrom. Rockwool beholder sin R-verdi, et mål på motstand mot varmeoverføring, fordi det motstår settling, i henhold til den LinyinInsulationMaterials nettstedet. Det er fire ganger så tett som glassfiber og er naturlig resistente mot brann. Selv om dyrere enn andre typer isolasjon, rockwool gir mange fordeler, blant annet akustiske egenskaper, som gjør det til et ønskelig produkt for forbrukerne.

Hvor lenge Bosetting kan oppstå

Blåst inn isolasjon kan fortsette å betale for uker, måneder og kanskje år. Den beste måten å finne ut hvor mye ling som faktisk skjer er å installere loft isolasjon regler på flere punkter langs takskjegget, som markerer første dybden av isolasjonen ved installasjon. Med jevne mellomrom sjekke linjal for å finne ut hvor mye av materialet har lagt seg. Fordi ling reduserer R-verdien av materialet, må du kanskje ta kontakt med isolasjon entreprenør for å installere ekstra isolasjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com