Fargevalg lage Old Kjøkken Skap ser mer moderne

September 24

Fargevalg lage Old Kjøkken Skap ser mer moderne


Kostnaden for å erstatte gamle kjøkkenskap kan være ekstravagant, spesielt hvis du skal betale installasjonskostnader. Heldigvis, et godt valgt fargevalg, enten maling eller tilbehør, kan gi kjøkkenet en makeover, slik skap ser mer moderne. Ifølge HGTV, "nesten alt går når det gjelder farge på kjøkkenet", men noen farger kan være spesielt nyttig i å transformere ditt kjøkken.

Varm Versus kule farger

I å plukke et fargevalg for kjøkkenet, er det viktig å vite om du skal velge en varm eller kald fargevalg. Ifølge Aromaleight, "Varme farger er basert på gult, appelsiner, brunt, gulaktig greener, orangish røde, og lignende. Kjølige farger er basert på blått, grønt, rosa, lilla, blå-grønn, magenta, og blå-baserte røde. "Designer Kenneth Brown, i en artikkel på HGTV, anbefaler å velge lyse kalde farger på veggene hvis du har tre skap og varme veggen farger for hvite skap.

Hvit

White er en klassisk kjøkken farge på vegger og skap. Hvis du klarer å male skap, er hvit en ideell farge, noe som kan skape en frisk, rent utseende og vil utfylle de fleste andre farger på kjøkkenet. Høyglans hvit maling kan rengjøres lett, holde kjøkkenet ser lyst og nytt utseende.

Hvor å sette farge

Male vegger og skap er ikke den eneste måten å skape et moderne uttrykk i et kjøkken med gamle skap. Infusjonen tekstiler, benkeplater og backsplashes med farge kan balansere shabby utseende skap og modernisere kjøkkenet ditt. Du kan også velge funky eller dristige farger for tilbehør som oppbevaringsbokser, bokser og andre beholdere. Med dristigere overflater og backsplashes, ville nøytrale veggfarger være best.

Maskinvare, tilbehør og Appliances

I tillegg til velvalgte farger, kan du lage dine skap og kjøkken mer moderne med tilbehør og maskinvare. Erstatte maskinvare med moderne design i moderne utseende metaller som krom eller nikkel, er en enkel måte å oppdatere utseendet på gamle skap. En moderne kran, vask, armatur, eller rustfritt stål kjøkkenapparater - som utfyller maskinvare- og fargevalg - kan skape en samlet moderne utseende i et kjøkken med gamle kjøkkenskap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com