Hvordan bygge Twig Furniture

September 26

Kvist møbler, et begrep som brukes for å referere til møbler laget av vill, fant materialer, noen ganger bør mer korrekt kalt "Log Furniture." Dette er absolutt til stede når konstruere senger, sofaer og andre elementer som kan forventes å ha en tung vektbelastning.

Bruksanvisning

Twin Bed

1 Velg to solide stolper, 4 til 6 inches i diameter, og ca 4 fot lang. Ideelt sett bør disse være en slags hard. Hvis en bart tre utseende er ønskelig, strippe barken fra alle bitene før du begynner byggingen. Velge to poler, ca. 3 1/2 fot lang og 4 til 6 inches i diameter, og to av tilsvarende lengde som kan være mindre.

2 Konstruer hodegjerdet ved å bore inn i bunnen av de første to poler, ved hjelp av en åre borkrone. Plassere tre hull i bunnen av hver brikke, en rett ovenfor den andre, og svakt overlappende. Bruk en tre rasp å rense ut innsiden av disse hullene, koble dem sammen. Dette vil skape et spor. Gjenta på det nivået der madrassen vil hvile.

3 Bor to hull, ca 4 inches fra hverandre, en tredjedel av veien ned toppen av polene. Dette vil være et dekorativt spenne.

4 Slip to større gjenværende brikkene til en sløv, flat punkt ved hjelp av en øks; de bør se mye som et punkt på en flat snekker blyant. Sett skjerpet poeng til de preparerte hullene.

5 Slip to mindre pinner, og plasser i hullene som er i den øvre del av rammen.

6 Gjenta den generelle prosessen for foten tavlen, men utelat den øvre delen med den dekorative delen.

7 Skjær to stokker 4 til 6 inches i diameter, 6 fot lang. Klipp to stokker 2 til 4 inches i diameter, 6 fot lang. Plasser de større loggene på toppen av brikkene på hodet styret og foten bord som er på nivå beregnet på madrassen, med endene på innsiden av stenderne. Bor i loggene fra innsiden. Bruk en lang treskrue for å sikre dem. Gjenta prosessen med de mindre loggene på de nederste trinnene.

8 Bruk et solid tau å veve frem og tilbake mellom hodegjerde og sidene for å danne en "våren" som du kan plassere madrassen. Alternativt, klippe et stykke av tung lerret å passe. Lap det over polene og sy den på plass med heavy duty ledningen.

Hint

  • Ved å forkorte eller forlenge forskjellige deler, kan den samme grunnleggende prosessen brukes til å konstruere en sofa (flytter det dekorative tilbake til side), en stol eller en hylle.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com