Hvordan lage badstue i tre Skuffer

September 25

Hvordan lage badstue i tre Skuffer


Badstuer er kjent for sine restorative kvaliteter, både for helse og for å komme seg fra dag til dag bekymring. En badstue bøtte er en symbol på denne avslapping og brukes til å kaste vann på de varme steinene og gi damp. Badstue bøtte kan også gjøre en flott gave kurv for en stresset venn. Fyll den med CDer med avslappende musikk, duftende oljer og såper og badesalt. Denne artikkelen vil lære deg hvordan du lager din egen sauna bøtte.

Bruksanvisning

1 Begynn med å kutte furuskog inn koniske fot lange seksjoner. Skjær en annen del inn i en seks-til-8-inch-i-diameter sirkel for basen. Skjær et stykke med et håndtak. Bruk en duftende tre som furu som vannet lagret inne vil ta på den subtile duft av tre.

2 Sand bitene grundig med gradvis lettere korn. En hendig knep når du når den letteste sandpapir er å snu papiret og gni tre for å skape den glatteste overflate mulig.

3 Sett bitene rundt den sirkulære bunnen av bøtta. Nøye hamre dem på plass, en etter en. Gjør det passer så tett som mulig for å unngå lekkasjer.

4 Hammer den største av tre ring ned fra bunn av bøtta til toppen med en gummihammer. Gjør dette til ringen når om lag to tredjedeler av veien opp bøtta. Ta andre mindre tre ring og banke det om lag en tredjedel av veien opp bøtta. Disse ringene vil bidra til å sikre en vanntett forsegling.

5 Slå bøtte over og rydde opp i toppen og sidene med sandpapir. Hell litt vann i bøtte og holde den opp for å teste for lekkasjer. En liten mengde kitt kan plasseres på innsiden av bøtten om det er noen lekkasjer. Nå har du din egen sauna bøtte, og det er på tide å slappe av med en fin varm sauna bad.

Hint

  • Ikke vann i ubehandlet tre, eller det kan deformere eller råte. Tømme bøtta etter hver gangs bruk og la på et tørt sted.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com