Hva kan brukes på gass Flekker på et Painted Innkjørsel?

December 4

Når du male en innkjørsel, låse deg i den porøse overflaten av den typiske konkrete oppkjørselen og du også redusere sannsynligheten for skader på grunn av bensin, olje eller vann. Men hvis bensin søl forbli på oppkjørselen for lenge, det kan fortsatt bryte ned maling og forårsake mye synlige skader. Fjerne bensin søl og flekker gjøres enkelt med noen få husholdningsartikler.

Baking Soda eller kattesand

Når du har en fersk bensin søl på malt oppkjørselen, kan du rense den opp lett ved sprinkling enten natron eller kattesand over utslippet. Bruk akkurat nok til å dekke utslippet helt. Ingrediensene i natron og kattesand som tillater det å være absorberende vil absorbere bensin, etterlater en klumping materiale som du lett kan feie opp ved hjelp av en kost og feiebrett. La natron eller kattesand over natten og feie opp i rotet i morgen.

Pulverisert Oxygen Bleach

En kombinasjon av pulverisert oksygen blekemiddel, fett-skjæring flytende oppvaskmiddel og varmt vann kan bryte opp alle slags bensin flekker igjen bak når bensin har blitt tørket opp. Kombiner en 1/2 kopp pulverisert oksygen blekemiddel, 1/2 kopp av flytende oppvaskmiddel og en gallon av varmt vann i en stor bøtte og agitere løsningen for å lage skum på toppen. Dypp en nylon kratt pensel i løsningen, og deretter jobbe det inn i flekken. La løsningen på flekken i ca 10 til 15 minutter før du vasker det bort med hageslangen.

Flytende vaskemiddel

Ved hjelp av ufortynnet konsentrert flytende vaskemiddel på en bensin flekken kan bryte det ned slik at det kan bli skrubbet bort lett. Tøyet såpe spesielt designet for tøffe fett og oljeflekker fungerer best når du prøver å fjerne bensin flekker. Hell 1/4 kopp vaskemiddel direkte på flekken og la det sitte i ca 10 minutter. Jo større flekken, jo lenger bør du ha vaskemiddel sit. Etter 10 minutter, skrubbe flekken ved hjelp av en nylon kratt pensel. Skyll flekken rent med hageslangen. Hvis flekken ikke er helt fjernet, gjenta til flekken er borte.

betraktninger

Når du arbeider med noen form for løsning som det er nytt, bruke gummihansker for å beskytte hendene. Ikke bruk ledningen eller sterke børster ved rengjøring oppkjørselen som det kan skade lakken på oppkjørselen. Når du kaster bensin, uansett hvor du renset den opp, ta kontakt med byens gjenvinning avdeling for å finne ut den riktige måten å kvitte seg med det i ditt område.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com