Naturlig Mosquito Repellent Plant

November 29

Naturlig Mosquito Repellent Plant


En mygg er en to-vinget insekt som hunnene suger blod av mennesker og dyr ved piercing deres hud. Resultatet er et kløende hevet bump, referert til som et myggstikk. Selv om bite seg selv er ikke farlig, kan mygg bære og passerer langs sykdommer som malaria, gulfeber, denguefeber, Rift Valley fever og West Nile-viruset, som kan ha dødelige konsekvenser. Myggolje planter er en naturlig og miljøvennlig måte å holde myggen borte fra hjem og hage.

Citronella Grass Plant

En citronella gress anlegget har utseendet til en stor klump av høyt gress. Den vokser til å være 5 til 6 fot høy. Bladene er flate, gråaktig grønn og rundt 3 fot lang og 1 tommers bred i modne planter. Citronella gress er kilden til citronella olje som er brukt for mange bug avstøtende spays og stearinlys. Citronella gress er best plantet langs gangveier eller plassert i potter på terrassen og verandaer av et hjem for mygg forebygging. Citronella gress arbeider for å frastøte mygg fordi myggen ikke liker duften og holde seg borte.

catnip Plant

Den kattemynte, eller katt-mint-anlegget, er en urt plante som kan vokse opp til 3 fot høy. Den kattemynte anlegget har en buskete utseende med lite lys grønne blader, og når i blomst, har blå-grønne blomster, som er omtrent en tomme i diameter. Den kattemynte plante er en enkel plante å vokse, og krever lite oppmerksomhet. Planten kan vokse i full sol eller delvis skyggelagte områder. Ved bruk av denne planten som en myggolje, er det anbefalt å plante i potter og plassere anlegget rundt på terrassen, veranda eller dekk. Den minty lukten av anlegget frastøter mygg. I tillegg kan bladene fra denne planten trekkes fra anlegget og gnidd på huden, som en naturlig hud myggmiddel. Vær oppmerksom på at ved å plante kattemynte eller kattemynteplanter, kan du tiltrekke katter. Katter er ekstremt tiltrukket til anlegget.

Rosemary busk

Rosemary er en urt busk som vokser til å være tre til fem fot høy og bred. Rosemary har mørke grønne blader som har en furu-nål-lignende utseende. Om våren, når planten blomstrer, er det små blå blomster på planten som varer til sommeren. Rosmarin busk har mange bruksområder. Den produserer urter som kan brukes i matlaging; olje av rosmarin brukes i sjampo og badeprodukter; rosmarin brukes i mange homeopatiske medisiner for fordøyelseskanalen og livmor helse; rosmarin kan tørkes ut og brukes i potpourris; og rosmarin planten brukes som en myggolje. En rosmarin plante som brukes til å frastøte mygg kan plantes i hagen eller i potter på terrassen og veranda. Duften av anlegget vil frastøte mygg.

Marigold Flower

Marigolds er en årlig blomstrende plante. Den ringblomst planten vokser opp til 6 inches høy. Anlegget har grønne ovale blader, og en gang i året, rundt midten av sommeren, vil blomstene blomstrer. Blomstene er rundt 2 inches bredt og består av flere hjerteformede kronblader. Blomstene kan være hvit, gul, oransje eller rød. Marigolds er en naturlig bug frastøtende. De fleste insekter, inkludert mosquitoes misliker sterk, stikkende lukt blomsten avgir, og unngå området hvor disse er plantet. Marigolds er et fantastisk anlegg til anlegg langs gangveier, i uteplass og veranda potter og i hager for å frastøte insekter. Men hvis du plante ringblomster i hagen din, må du være klar over at slugs er tiltrukket av marigolds, og mens i hagen, kan spise andre planter også.

Mosquito Plant

Myggen anlegget er et genmanipulert og geranium hybrid anlegg. Myggen anlegget er en mørk grønn leafy plante, vokser det å være 3 til 4 fot høy. Bladene er omtrent en tomme lang, og er hånd like i utseende anlegget ikke blomst. Myggen planten avgir en Lemony lukt, og frastøter mygg med denne lukten. Mygg planter er best på repelling mygg når plantet langs gangvei stier, hager og i potter plassert på terrassen, dekk eller verandaer. Hver plante avviser mygg innen 10 kvadratfot med anlegget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com