Hvordan bruke et minne skum topper på en sovesofa

October 21

Sovende sofaer kan være svært praktisk for uventede overnattingsgjester eller netter tilbrakt på sofaen, men sovende sofaer er ikke alltid de mest komfortable alternativer for en god natts søvn. Ved hjelp av et minne skum madrass topper på sovesofa kan bidra til å øke din komfort nivå sterkt. Hvis du lurer på nøyaktig hvordan du bruker et minne skum topper på en sovesofa, vet at det er veldig enkelt.

Bruksanvisning

1 Kjøp riktig størrelse minne skum topper. De fleste sovende sofaer er på størrelse med en full seng, så du vil trenge et minne skum topper som passer til en full seng. Spesielt måle dimensjonene av madrassen på sovesofa for å sikre at du får riktig størrelse. En enkeltseng er 39x75 inches; en full seng er 54x75 inches; en dronning seng er 60x80 inches; en king size-seng er 76x80 inches; og en California king bed er 72x84 inches.

2 Brett din sovesofa. Minnet skum topper må settes på og tas av hver gang du brette din sovesofa i de fleste tilfeller; ellers sofaen kan ikke lukke ordentlig siden madrassen blir digre. Teste dette for å finne ut om sofaen åpner og lukker ordentlig med topper på bare for å være sikker.

3 Plasser topper minne skum på toppen av madrassen, sentre det slik at det passer skikkelig, og ikke henge over kanten på hver side. Hvis du målt riktig og valgt riktig størrelse, bør dette være enkelt.

4 Sett madrasstrekket (hvis du har en) eller ark på senga over toppen av minne skum topper. Den ark eller madrasstrekket vil holde topper på plass, og du vil være klar for en god natts søvn.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com