Kjøleskap Kompressor Failure

October 10

Kjøleskap Kompressor Failure


Kompressoren er en stor del av kjøleskapet sirkulasjonssystemet. Det tar varm luft og konverterer den til gass før den slippes ut i atmosfæren. Dette bidrar til kjøleskapet oppholdet kulde. Hvis kompressoren bryter sammen, vil kjøleskapet ikke kjøle tilstrekkelig og vil til slutt slutte å fungere helt. Derfor bør du sjekke kompressoren ved første tegn på problemer.

problemer

Kjøleskap kompresjonsbrudd fører til kjøleskapet for å ikke kult riktig. Dermed tar det mer strøm til kjøleskapet for å opprettholde riktig temperatur på grunn andre deler av kjøleskapet må arbeide overtid for å kompensere for den sviktende kompressoren. Komprimering feil kan også føre til frost å danne i fryseren eller føre til fryseren for å ikke fungere effektivt.

overoppheting

Overoppheting er en primær årsak til kompressorsvikt. I varmt vær, kan kompressoren overopphetes, forårsaker den til å midlertidig stenge. Kompressoren vil begynne å jobbe igjen når det kjøles ned tilstrekkelig. Men hvis kompressoren fortsetter å gå av og på, bør du få det sjekket. Hvis det holder overoppheting, er det ikke kjøling kjøleskapet effektivt. Kompressorer kan også bli overopphetet hvis det ikke er nok luftstrøm mellom kompressoren og kondensatoren.

Opphopning av Dust

Hvis det kommer støv eller annet rusk tetter kompressor spoler, vil kompressoren slutte å fungere. For å unngå kompressor svikt fra denne typen problem, rengjøre kompressor spoler minst en gang i året. Koble fra kjøleskapet og tørk av kompressor spoler med en klut. Ikke rengjør kompressoren mens den er varm, så du kan brenne deg selv.

Red Flags

Hvis strømregningen begynner å gå opp og kjøleskap gjør mye støy, har du mest sannsynlig har en sviktende kompressor; få det sjekket før den svikter helt. Du bør være spesielt bekymret for kompressoren hvis, i tillegg til disse skiltene, det kjører bare midlertidig eller fryseren ikke synes å fungere som den skal. Få kompressoren erstattet før den svikter å unngå skade på ditt kjøleskap eller bortskjemt mat.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com