Slik installerer en Front Betong Stoop

December 7

Slik installerer en Front Betong Stoop


Å gjøre en front konkret bøye krever ingen spesielle ferdigheter. Alle som kan løfte tunge blokker bør være i stand til å sette sammen sin egen bøye. Imidlertid krever dette prosjektet arbeider i etapper; det kan ikke fullføres på en enkelt dag. Før du kan legge betongblokkene for trammen, må du gjøre et betongfundament. Den betongfundament vil hindre trammen sprekker eller synke ned i bakken.

Bruksanvisning

betong Foundation

1 Grav en grøft bredde og lengde på trammen, 6 inches dyp. Tamp bakken i grøften flatt med en sabotasje.

2 Monter en trebygning, spikret sammen i hjørnene, for å passe rundt omkretsen av grøften du gravde i trinn 1. Bruk plater som er 6 inches bredt slik at toppen av trekonstruksjon er i flukt med bakken. Lå strukturen i grøften. Denne strukturen vil holde betongen som det tørker.

3 Hell våt betong i hullet og fyll den halvveis. Lå armeringsjern i et rutenett på tvers av toppen av betong, deretter fylle resten av hullet med våt betong.

4 Bruk en sparkel eller nal til nivå toppen av betong. Tillate betongen å herde i henhold til produsentens instruksjoner.

5 Lirk trekonstruksjon ut av hullet med en lirke bar. Fylle hullene som gjenstår med jord og tamp det ned med sabotasje.

Synke

6 Spre toppen av betongfundament med våt mørtel.

7 Legg en kurs av betongblokker over mørtel, som dekker hele fundamentet. Spre mørtel på ryggen og sidene av blokkene som står overfor en siden eller bak en annen blokk. La blokkene som står overfor en ytre kant uten mørtel.

8 Skrap overflødig mørtel av de ytre leddene med en sparkel.

9 Spre toppen av det første kurset av betongblokker med mørtel - med unntak av første rad på det første kurset blokker. Den første rad av blokker vil danne det første trinnet av trammen, og dermed bør ikke ha mørtel eller andre kurs av blokker dekker det. Dekke overflaten av disse klosser for å beskytte dem mot mørtel.

10 Legg den andre løpet av blokker over mørtel du spredt på toppen av det første kurset av blokker. Igjen, ved å åpne sidene og baksiden av blokkene med mørtel.

11 Skrap overflødig mørtel fra fronten vendt leddene med sparkel.

12 Vent til mørtel for å kurere i henhold til produsentens anvisninger, og deretter vaske av ekstra mørtel støv med en slange og en stiv børste.

Hint

  • Denne lute har bare to trinn. De fleste Halvorsen har ikke mer enn tre trinn, eller de er ikke Halvorsen. Når det er sagt, er det ingen regler som dikterer hvor mange skritt du kan sette på trammen; du er bare begrenset av hvor mye plass du har på foundation.
  • Ikke berør våt betong eller mørtel med bar hud. Bruk arbeidshansker gjennom hele prosjektet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com