Hva er Fjærkre Netting?

December 6

Hva er Fjærkre Netting?


Fjærkre netting er et vevd, ofte bærbare, type gjerder som gjør at fjærfe å bli flyttet fra sted til sted utendørs for å forbedre deres tilgang til gress og naturgitte forhold.

Elektrisk Fjærkre Netting

Noen fjørfe netting har elektriske ledninger vevet gjennom den slik at den kan kobles til en elektrisk kilde. En elektrisk nett brukes vanligvis for å avskrekke rovdyr.

Fjørfe Netting er ofte Portable

Mye av fjørfe netting på markedet er utformet for å være portabel slik at flokken kan bli flyttet inn i en ny del av bakken etter behov. Sammen med gir fuglene med en frisk næringskilde som for eksempel gress og insekter, fortrenger det også gjødsla kyllinger etterlater seg.

fordeler

Å kunne rotere hvor en fjærfe flokk ligger kan være en betydelig velsignelse for bonden som ønsker en gratis eller rimelige gjødsel for sitt felt. Tilgangen til frisk luft, gress og næringsstoffer er også gunstig for fjørfe, samt å skape et nisjeprodukt (frittgående fjærfe) for kunder.

ulempene

Selv om elektrisk nett kan avskrekke rovdyr, betyr det ikke stoppe dem helt. I tillegg fjærkre som inngår i en midlertidig nettingen må flyttes ofte for å få ideelle forhold utendørs. I svært tørt vær eller med harde bakken, presser de midlertidige "stakes" som holder nettingen i bakken kan være utfordrende.

Koste

Kostnaden for fjørfe netting kan variere avhengig av leverandør og hvor mye fekting nødvendig. I 2010 Premier 1 Rekvisita, som gjør mye av den elektriske fjørfe netting tilgjengelig, hadde netting som strekker seg fra $ 92 til $ 169 en rull, unntatt gjerde ladere. Rullene kommer i lengder på 82 og 164 fot.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com