Hvor trygt er elektriske tepper?

December 6

Elektriske tepper er tryggere enn de pleide å være, fordi de fleste modeller bruker lavspent bare å varme opp. Selv om risikoen er lavere, er det likevel viktig å være klar over farene disse tepper kan utgjøre.

Betydning

Brann er fortsatt en trussel hvis du ikke bruker en elektrisk teppe riktig. For å redusere faren for brann, sørg for at teppet er av når du ikke bruker det, og sørge for at ledningen ikke kommer i klem eller bunched opp når den er i bruk siden dette øker risikoen.

Advarsel

Ikke bruk et elektrisk teppe rundt vannet eller på en vannseng, for å redusere risikoen for elektriske støt. Ikke bruk et elektrisk teppe med barn eller voksne med blæren kontroll problemer, heller, for å forhindre elektriske støt.

betraktninger

Selv om nyere elektriske tepper slipper ut mindre elektromagnetisk stråling enn eldre modeller, gravide og de som ammer bør ikke bruke en elektrisk teppe. Den elektromagnetiske strålingen kan skade fosteret eller nyfødte. Men finner det amerikanske National Research Council ingen sammenheng mellom elektrisk teppe bruk og økt risiko for brystkreft.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com